Válassza az Oldal lehetőséget

A Google egyesíti a Gmailt és a Google Talkot

Néhány héten belül minden felhasználó használhatja majd az egyesített Gmail és Google Talk szolgáltatást.

A keresőmotorjáról híressé vált Google Inc. közzé tette terveit a népszerű Gmail e-mail szolgáltatás és a Google Talk azonnali üzenetküldő szolgáltatás egyesítéséről. Ennek eredményeképpen a felhasználók láthatják majd Google Talk kapcsolataik listáját a Gmailen belül, így akár azonnal kapcsolatba is léphetnek velük az azonnali üzenetküldés révén (hasonló módon, mint ahogy a Hotmail és az MSN Messenger kommunikál egymással). Ezzel a lépéssel a Google szeretne minél több felhasználót átcsábítani a hasonló megoldásokat kínáló konkurenciától.

Természetesen a Google azért is szeretné, hogy még több felhasználó használja az ő termékeit, mert így megnövelhetné bevételét a hirdetésekből, melyekből 1,5 milliárd dollárt profitált a 2005-ös évben.  A felhasználók továbbfejlesztett funkciókat tartalmazó szolgáltatásokat használhatnak ingyen, meghívhatják családjukat, barátaikat a szolgáltatás használatára, és így a Google hirdetései többször jelennek meg, melyből természetesen több bevétel származik.

Salar Kamangar, a Google termékfejlesztésért felelős alelnöke szerint a Google Talk integrációja kedden jelenik majd meg a Gmail fiókokon, és néhány héten belül már az összes Gmail felhasználó használhatja majd az új funkciókat.

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2