Válassza az Oldal lehetőséget

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói

Egy rakat Xiaomi különlegesség, amiknek jó részét hiába keressük a hazai boltokban.

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói


 

Tartalomjegyzék Mutasd

Bevezető

Ebben a hónapban 16 Xiaomi akciót gyűjtottem össze nektek. A cikk írásakor ezen termékek mindegyike megtalálható a cseh raktárban (CZ, mindig ellenőrizzétek), és egy kivételével mindegyikhez találtam kupont is, amivel az amúgy is jó árakat még jobbá tehetjük.

A mostani termékek java része háztartási eszköz, de azért akad egy-két egyéb érdekesség is, pörgessétek végig a listát!

Ám előtte ne feledkezzetek el róla, hogy Youtube csatornánkon  mobiltelefont nyerhettek. Iratkozzatok fel, ne hagyjátok ki a lehetőséget!

Katt ide:

Mobiltelefon nyereményjáték

 


 

Xiaomi Mijia elektromos csavarhúzó

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói 1

A Xiaomi elektromos csavarhúzói kedvelt termékek, nem is olyan régen olvashattatok az egyikről cikket nálam. A cég most egy új készletet dobott piacra, Amiben a gép mellett 24 különböző bitet (csavarhúzószárat) is találunk. A szerkezet természetesen akkumulátoros, de az igazi érdekessége nem ez, hanem az, hogy a végén lévő gomb elforgatásával változtatható a nyomaték. Ez rendkívül jól jöhet olyankor, ha érzékenyebb kütyüket, kisebb csavarokat kell ki- vagy becsavarnunk.

A csomag ára a BGCNNY08 kuponkóddal most 11 ezer forint itt:

Xiaomi Mijia elektromos csavarhúzó

 


 

Xiaomi 90Fun automata esernyő zseblámpával

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói 2

A Xiaomi elég sok esernyőt kínál, ezek közül az egyik legjobb ez a darab. Nem manuális, nem is félutomata, hanem teljesen az, gomb nyomásával tudjuk nyitni és csukni. Természetesen víz és UV álló, a körátmérő egy méteres. Nem is lenne Xiaomi, ha nem tartalmazna valami pluszt (persze az automata működés mellett). Ebben az esetben ez az extra egy zseblámpa, ami a fogóba van építve, és sötétben megvilágítja előttünk a járdát. A leírás szerint a fénye 10 méteres távolságig hatásos.

Itt a BGCNNY85 kuponkódot használd, amivel az ára 7400 forint lesz:

Xiaomi 90Fun automata esernyő zseblámpával

 


 

Xiaomi Mijia Bluetooth hőmérséklet és páratartalom mérő – 3 darabos csomag

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói 3

Ez a kütyü azoknak is jó ehet akik Xiaomi okosotthont működtetnek, meg azoknak is, akik nem. Apró kis kütyü kijelzővel, ami felragastható bárhova. Kicsi, aranyos, elegánás. Ha van Xiaomi okos otthon rendszered, és van benne Bluetooth gateway, akkor csatlakoztathatod a rendszerhez, és figyelemmel kísérheted, akár távolról is a szobák hőmérsékletét.

Ehhez a csomaghoz kivételesen nincs kupon, de mivel a három darabért összesen 6886 forintot kérnek csak, azt gondoltam örülni fogtok neki.

Xiaomi Mijia Bluetooth hőmérséklet és páratartalom mérő – 3 darabos csomag

 


 

XIAOMI LS-1S LÉZERES TÁVOLSÁGMÉRŐ

A hét legjobb Xiaomi akciói 1

Ez egy örök sláger, van még beőle a cseh raktárban, így gondoltam megosztom veletek az aktuális kuponkódot. Apró, elfér a nadrágzsebben. A mérési távolság minimum 0,03- maximum 40 méter, a gyári adatok szerint a mérési pontatlanság maximum 2 milliméter lehet. Nem elemmel, hanem egy 220 mAh kapacitású elemmel működik, a leírás szerint egy töltéssel nagyjából 3000 mérés végezhető el.

A távolságmérő ára a BGCNNY09 kuponkóddal most 4500 forint. Vásárlás az alábbi linkre kattintva:

XIAOMI LS-1S LÉZERES TÁVOLSÁGMÉRŐ

 


 

Yeelight 1S YLDP13YL színes okoségő (3 darabos csomag)

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói 4

Aki belekezd az otthona okosításába, az általában a világításon kezdi a sort. Nekik érdemes elgondolkozni ezen az akciós csomagon, amiben három darab RGB LED-es okoségő található. A foglalat a normál E27, így nem kell semmi mókolás, egyszerűen ki kell tekernünk a butaégőt, és betekerni helyette az okosat. Ezután már csak az Mi Home applikáció kell a telefonunkra, és máris vezérelhetjük a színt, a színhőmérsékletet és a fényerőt a mobilról. Természetesen a hagyományos kapcsolóval is ki-be kapcsolható, beállítás szerint a felkapcsoláskor lehet mindig az alaphelyzet, de ha úgy szeretnénk, akkor az az állapot, ahogy a lekapcsolásakor volt.

A hármas csomag ára a BGAM198 kuponkóddal 16 700 forint itt:

Yeelight 1S YLDP13YL színes okoségő (3 darabos csomag)

 


 

Xiaomi Mijia digitális rajztábla

A 15+1 legjobb olcsó Xiaomi cucc EU raktárból 13

Az elmaradhatatlan rajztábla. Lehet ebből kapni olcsóbbat is noname gyártóktól, de hát a Xiaomi azért mégis Xiaomi. Én egy 20 colosat vettem belőle, ez sajnos EU raktárban még nincs annyira új. Persze firkálgatni, jegyzetelni a kisebb is elég. A nyomásérzékeny felületen a vonalvastagság a nyomás függvényében változik, a toll mágnesesen tapad a tábla széléhez. Tényleg jó minőségű darab!

Az ára a BGEES02 kuponkóddal 5100 forint.

XIAOMI MIJIA DIGITÁLIS RAJZTÁBLA

 


 

DEERMA DEM-HS011 GŐZVASALÓ

A 15+1 legjobb olcsó Xiaomi cucc EU raktárból 12

Tudom, ez nem egy hagyományos vasaló, inkább egy gőzölő, de mégis vasalásra ajánlják. A forró gőzzel akár a válfán is simává varázsolghatjuk a ruhákat, ráadásul, és nem mellesleg, a forrő gőz fertőtlenít is. Vagyis két legyet ütünk egy csapásra ezzel a kütyüvel. A teljesítménye 800 watt, a készülő gőz kb. 160 fokos, egy töltéssel 100 milliliter víz fér el benne.

Az ára a BGCNNY77 kuponkóddal 9282 forint.

DEERMA DEM-HS011 GŐZVASALÓ

 


 

Xiaomi JIMMY VW302 akkumulátoros kézi ablakmosó

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói 5

Nem olyan menő mint egy robot, de nem is kerül annyiba, az áruházakban található vélemények alapján pedig első osztályúan működik. A szerkezet lényege, hogy az üvegről lehúzott, vagy akár a padlóra kiömlött folyadékot képes be is szívni a tartályába, így nem csöpögtetjük tele a lakást, a párkányt meg a függönyt. A leírás szerint a beépített 2000 mAh kapacitású akkumulátorral 20 percen keresztül tudjuk szívni a vizet. Ebből az is következik persze, hogy a szerkezet vezetékmentesen működik!

Az ára a BGCZJMYWRCD kuponkóddal 13 770 forint itt:

Xiaomi JIMMY VW302 akkumulátoros kézi ablakmosó

 


 

Xiaomi Mijia TJXDNQ01ZM okos hősugárzó

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói 6

Mikor nézegessünk hősugárzót, ha nem télen? Van a Xiaominak több féle is, ez egy közepes teljesítményű a sorban. 2200 watt van ráírva teljesítménynek, viszonylag kicsi a mérete, vagy legalábbis eég lapos. Kapott IPX4-es víz elleni védelmet is. A szabályzás történhet a rajta lévő kijelzőn keresztül, de mivel okos, akár a telefonunkról is vezérelhetjük, természetesen akár távolról is.

Ennek a jópofa cuccnak megkérik az árát, de most a BGCZXMTJWE kuponkóddal 60 ezer forint helyett kb. 47 ezerért tudjuk elhozni innen:

Xiaomi Mijia TJXDNQ01ZM okos hősugárzó

 


 

Smartmi CJXJSQ02ZM párásító

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói 7

Ezekben a cikkekben általában kisebb párásítókat szoktam figyelmetekbe ajánlani, ez a mostani viszont egy nagyobb teljesítményű darab. Négy literes tartálya van, óránként kb. két és fél deci vizet tud páraként a lakás légterébe juttatni. Zajszintje alacsony, 34 és 45 dB közötti, a gyári ajánás szerint 15 négyzetméteres szobaméretig ideális. Természetesen ez is okos, van benne wifi modul, amin keresztül beilleszthető Xiaomi okosotthon rendszerbe. Egy páratartalom mérővel automatizálható is a működése.

A szerkezet ára a BGMTDGUSCZ kuponkóddal most 35 600 forint itt:

Smartmi CJXJSQ02ZM párásító

 


 

Xiaomi 17PIN akkumulátoros turmix

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói 8

Ez egy elég praktikus kis turmix. A kapacitása 4 deciliter, a benne lévő akkumulátort 40 perc alatt tudjuk feltölteni, egy töltéssel (30 másodperces használatot feltételezve) 15 adag turmixot tudunk elkészíteni. Az akkumulátor és a motor a tetőbe van elrejtve, így elegendő a pohárba beletenni a gyümölcsöt, elindítani a motort, majd fejre fordítani a szerkezetet.

Természetesen ehhez is van kupon, a BGAFF10OFF kóddal 10 700 forintért tudjuk kosárba tenni itt:

Xiaomi 17PIN akkumulátoros turmix

 


 

XIAOMI SOCCAS SZÁJZUHANY

SOOCAS W3 Portable Oral Irrigator Dental Electric Water Flosser Waterproof USB Rechargeable Tooth Teeth Mouth Cleaner from Xiaomi Ecosystem

Nyilván mindenki tudja, hogy a fog és íny tisztításához nem csak fogkefét lehet használni, hanem például szájzuhanyt is. A Xiaomi megoldása akkumulátoros, így aztán hordozható, három féle mosási módot tud, gyengés, hagyományos és pulzáló, vagyis masszázs mód. Kapunk hozzá 4 különböző fúvókát, a víztartálya pedig méretes, 230 milliliteres. Igazán jó darab, és ez is van a cseh raktárban kuponnal. A BGHTFET3 kuponkóddal 12 900 forintért vásárolhatjuk meg itt:

XIAOMI SOCCAS SZÁJZUHANY

 


 

Xiaomi AIoT Router AX3600 WiFi 6 Router

Xiaomi AIoT AX3600 Wi-Fi 6 router teszt – a végtelenbe és tovább! 4

Egészen elképesztő teljesítményű router ez, és amióta kijött az utódja, az AX600, azóta jelentősen csökkent az ára. Ettől persze a képességei mit sem romlottak, így, aki igazán jó routert szeretne, és nem csak 1-2 évre, annak most már bőven megéri beruházni rá. Főleg, ha okosotthon rendszerben is gondolkozol, hiszen akár több száz wifis kütyüvel is boldogul egyidőben.

De nem is szaporítom a szót, ha érdekel, akkor olvasd el róla a cikkemet, szerintem tetszeni fog: XIAOMI AIOT AX3600 WI-FI 6 ROUTER TESZT – A VÉGTELENBE ÉS TOVÁBB!

A router ára a BGN0193Z kóddal most 34 400 forint itt:

Xiaomi AIoT Router AX3600 WiFi 6 Router

 


 

Xiaomi QCOOKER CD-LJ01 konyhamalac

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói 9

Ez persze nem egy hagyományos röfi, hanem az a fajta, amit a konyhai mosogató alá szoktak telepíteni. A lefolyón keresztül lehet etetni, és elrág minden ételmaradékot. Az apróra darált maradék aztán szépen távozik a vízzel együtt. Nem olcsó, de ahogy a hazai kínálatot nézem ennyi pénzért csak gyengébbet tudunk venni. Ilyen szemmel már nem is olyan vészes az ára.

Ehhez is van kuponkód, a BGHOMEA13 kódot beírva 44 ezer forintért tudjuk megrendelni itt:

Xiaomi QCOOKER CD-LJ01 konyhamalac


 

Xiaomi CELESTRON SCTW-80 HD távcső

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói 10

Na, ilyet sem ajánlottam még eddig a listáimban, de ez a szerkezet felkeltette a figyelmemet. Ahogy a képeken is látszik ez egy távcső, ami maximum 50x-es nagyításra képes. Kapunk hozzá tripodot és hordtáskát is. Fel van szerelve aszférikus okulárokkal 23 mm (21,7x) és 10 mm (50x) méretekkel, a látómező 60 fokos. Lencséjének átmérője 80 mm, gyújtótávolsága 50 mm. A távcső lencséje magas minőségű üveglencse teljes felületű többrétegű bevonattal, ami javítja a lencse optikai teljesítményét.

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói 11

Eddig sem rossz, de ami az igazi finomság benne, hogy adnak hozzá egy mobiltelefontartót is. Ennek segítségével pedig lehetővév válik, hogy a mobilunkkal készíthessünk fotókat, videókat a távcsövön keresztül.

A távcső ára a BGTY122AF kuponkóddal most 47 300 forint itt:

Xiaomi CELESTRON SCTW-80 HD távcső

 


 

Xiaomi AutoFull gamerszék

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói 12

Mostanában járt nálam néhány féle gamerszék, de ilyen még nem. Sajnos. A papírforma alapján nem tud többet, mint egy random Blitzwolf szék, de gyanítom nem véletlenül kerül háromszor annyiba, mint azok. A képek alapján mindent tud, amit kell, talán csak a lábtartó hiányzik. A háttámla akár 155 fokig dönthető, az ülőlap magassága 41-49 centi között változtatható, és adnak hozzá nyakpárnát is.

Ha nem sajnálsz ennyi pénzt egy székre, akkor valószínűleg jól fogsz járni vele, vedd játékra vagy akár munkához.

A szék ára a 7d18f7 kuponkóddal nem kevesebb, mint 94 ezer forint.

Xiaomi AutoFull gamerszék

 


 

ZÁRSZÓ

 

A végére ismét a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

Facebook csoportunkban tart a karácsonyi nyereményjáték, amiben értékes dolgokat nyerhetsz. Telefonokat, táblagépet, okosórát, kamerákat és egy csomó egyéb értékes és érdekes dolgot. Csatlakozz!

 

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk, ráadásul, most mobiltelefont nyerhetsz. Iratkozz fel!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

Ne feledd, a fenti termékek, ha egyesével és nem európai raktárból rendeled őket, akkor sem vámkötelesek. Ám, ha a rendelés összértéke meghaladja a 40 dollárt (szállítási díjjal együtt), akkor már vámkötelessé válik a csomag. Ha szeretnéd, hogy a vámot az eladó fizesse meg helyetted, akkor kínai raktárból (CN, HK) rendelés esetén mindig válaszd a vámmentes EU Priority Line szállítási módot!

 

Hasonló cikkek oldalunkon

 

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.