Válassza az Oldal lehetőséget

A mobilitás a fő tényező idén a TP-Link-nél

A mobilitás a fő tényező idén a TP-Link-nél

A magyar ember jóbarátja a TP-Link összes routere, hiszen rendkívül kedvező áron kínálják termékeiket és haladnak is a korral. Elkészítették a világ legkisebb routerét, valamint különleges 3G megoldással is szolgálnak 2012-ben.

158b

A TP-Link Wireless N Nano Routere kisebb, mint egy hitelkártya (6,35 × 6,35 × 1,7 centiméter) és ezzel a legapróbb modell a világon. A kék-fehér TL-WR702N ettől függetlenül teljesítményben nem marad el vetélytársaitól, hiszen egy átlagos méretű szobában 150 Mbps adatátvitelre képes. Mivel bárhol elfér a “kicsike”, bátran magunkkal vihetjük vendégségbe, munkahelyre, iskolába és egyéb helyekre (olvasóink fantáziájára bízzuk), nem maradunk vezeték nélküli hálózat nélkül: szörfözhetünk az interneten tabletünkkel, mobiltelefonunkkal.

158c

A másik különlegesség a 3G Battery Powered Wireless N Router, a CES-en innovációs díjat nyert “alkotás”, ahogy neve is elárulja egy 2000 mAh-es akkumulátorral szerelték fel és nem csak hagyományos Ethernet kapcsolattal bír el, hanem USB-s 3G modemről is képes megoszani az internet hozzáférést, természetesen vezeték nélkül. Az akksi könnyen újratölthető, egyébként 4,5 óra üzemidőre képes, így például a horgászni vágyó családok is hasznát vehetik, a csöndes várakozás alatt az egész társaság nyomkodhatja valamelyik kütyüjét. Ahogy testvére, a TL-MR3040 is maximum 150 Mbps adatátviteli sebességet képes produkálni.

158e

A megjelenési dátumra és az árakra csak az év későbbi részében derül fény. Amennyiben még mindig nem győzött meg minket a gyártó, egy TL-NS210 nevű NAS-t és egy hibrid Hy-Fi routert hoz nekünk idén.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2