Válassza az Oldal lehetőséget

A Xiaomi Mi 8 Lite is megkapja a MIX 3 éjszakai kameramódját

A Xiaomi Mi 8 Lite is megkapja a MIX 3 éjszakai kameramódját

Jó hír azoknak, akik az olcsóbb Xiaomi Mi 8 verzió mellé tették le voksukat.

A Xiaomi Mi 8 Lite is megkapja a MIX 3 éjszakai kameramódját

A Xiaomi Mi 8 Lite jelenleg az egyik, ha nem a legjobb ár-teljesítmény arányú telefon a piacon. Erős központi egység, nagy kijelző és jó kamerák jellemzik. Utóbiak esetén a teszterek mindig kiemelik, hogy mennyire jó teljesítményt nyújtanak. Nos, úgy tűnik a készített képek minősége tovább fog javulni!

mi mix 3 night sight 2 840x630A kép a Xiaomi Mi MIX 3 éjszakai módjával készült

Nemrégiben aWeibon-n jelent meg egy poszt a Xiaomi ügyvezetőjétől és társalapítójától, amiben Chuan Wang elmondta, hogy egy mérnök rengeteget túlórázott azért, hogy a Xiaomi MIX 3 méltán dícsért kamera funkciói elérhetők legyenek az Mi 8 Lite esetén is. Ezen természetesen első sorban az éjszakai üzemmódot kell értenünk, ami egy olyan fényképezőgép üzemmód, amely különböző eljárások segítségével gyenge fényviszonyok mellett készített fényképek fényerejét és részletességét növeli meg. Ez az a funkció, amit a tesztelők az Mi MIX 3 esetén a legtöbbször kiemelnek (mellesleg magam is megerősíthetem), mint a Xiaomi Mi MIX 3 egyik legnagyobb erősségét.

A lényeg tahát az, hogy az éjszakai mód hamarosan megjelenhet a középkategória készülékeinél is, ami igazán örvendetes dolog!

Ha szeretnél egy nagyon jó kamerával szerelt csúcstelefont vásárolni, akkor itt nézz körül: Xiaomi Mi MIX 3

Ha egy Xiaomi Mi 8 Lite-ra végysz, ami az egyik legjobb ár-teljesítmény arányú telefon a piacon, akkor itt nézelődj: Xiaomi Mi 8 Lite

Ne feledd, a telefonokhoz elérhető a vám és ÁFA mentes Prioroty Line szállítási mód!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.