Válassza az Oldal lehetőséget

AeroCool újdonságok

Az AeroCool új számítógépházakkal, egy házkiegészítővel és egy zajtalan VGA-hűtővel bővítette kínálatát.

Az FP-01 típusjelölésű házkiegészítő elsősorban 55 az egyben kártyaolvasóként funkcionál, továbbá találunk rajta egy darab USB 2.0 portot és egy e-SATA csatlakoztatási pontot, valamint a színes kijelzőn maximum három hardver hőmérséklétet és azok hűtőventilátorainak a fordulatszámát kisérhetjük figyelemmel.

AeroCool újdonságok
A kép nagyítható!

Az I-COOL és I-CURVE fantázianevű számítógépházak lényegében megegyeznek, az egyedüli eltérést az jelenti, hogy ez utóbbi modell előlapján egy színes kijelzőt is elhelyeztek, melyről a CPU, a VGA és rendszer hőmérséklete, illetve az azokat hűtő ventilátorok aktuális fordulatszáma leolvasható. A közös jellemzők a következők:

  • bővítőhelyek: 4 × 5,25\\”\\”, 1 × 3,5\\”\\”, 5 × HDD
  • foglalatok száma: 7
  • I/O portok elöl: 2 × USB 2.0, 1 × fülhallgató, 1 × mikrofon
  • ventilátorok: 2 × 12 cm, 1200 rpm, 25 dBA
  • támogatott alaplapok: ATX, micro-ATX
  • méretek: 440 × 200 × 430 mm

AeroCool újdonságok
A kép nagyítható!

AeroCool újdonságok
A kép nagyítható!

A 200 grammos VM-103 igazi univerzális passzív VGA-hűtő, valamennyi videokártyára felszerelhető. Az AeroCool elsősorban GeForce 6-os és Radeon 9000-es grafikus vezérlőkhöz ajánlja termékét, az újabb generációk esetében egy kiegészítő 12 cm-es ventilátor használatát javasolja. További érdekesség, hogy kétféle irányba szerelhető fel, így a hatalmas hűtőborda vagy a CPU-hűtő vagy az alaplapi slotok fölé kerülhet.

AeroCool újdonságok
A kép nagyítható!


Az AeroCool termékei a Flash-Point Számítástechnikai Kft. kínálatában is megtalálhatóak. A nagykereskedés kizárólag viszonteladók érdeklődését várja, magánszemélyek a HOC Hardverbolton keresztül is beszerezhetik azokat.

AeroCool újdonságok 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2