Válassza az Oldal lehetőséget

AGEIA PhysX — teljesítmény 3DMark06-ban

Az AGEIA fizikai gyorsító tulajdonosai elég érdekes eredményeket kaptak a Futuremark legfrisebb tesztprogramjában.

Mint kiderült, a 3DMark06 jelenlegi, 1.0.2-es verziója nem tartalmazza a támogatást az AGEIA fizikai gyorsító kártyához, így semmiféle javulás nem látható, még a processzortesztekben sem. Azonban ez a helyzet megváltozhat, nemhivatalos híresztelések alapján készül egy 3DMark06 javítás, mellyel lemérhető a fizikai kártyával elért gyorsulás. Érdekes, hogy a szintén Futuremark termék PCMark05 viszont rendelkezik AGEIA PhysX támogatással, így kimutatható “mezei” számítógépekhez mérten a gyorsulás.

AGEIA PhysX kártya tulajdonosoknak azonban hamarosan lesz lehetőségük az új kártya által kínált lehetőségek kipróbálására több játékprogramban is, például a májusban megjelenő Tom Clancy\\”s Ghost Recon Advanced Warfigherben, a Rise of Nations: Rise of Legendsben, vagy az év utolsó negyedévére beharangozott Unreal 3.0 motorra alapuló Unreal Tournament 2007-ben is. De hamarosan a City of Villains, és a Bet on Soldier is kapni fog egy patchet, mellyel ki tudják használni a PPU-ban rejlő lehetőségeket.

Mivel az információk az XtremeSystems.org fórumjából származnak, ezért érdemes megvárni a hivatalos teszteket, melyekben tisztább képet kaphatunk a PPU által nyújtott töbletteljesítményről.

Nagyobb, részletesebb kép a kártyáról.

AGEIA PhysX -- teljesítmény 3DMark06-ban
A kártya házon kívül…


AGEIA PhysX -- teljesítmény 3DMark06-ban
…és házon belül.

AGEIA PhysX -- teljesítmény 3DMark06-ban 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2