Válassza az Oldal lehetőséget

AMD Radeon ReLive Edition 17.5.1

AMD Radeon ReLive Edition 17.5.1

Új béta állopotú meghajtó érkezett AMD videokártyákhoz, melyben a szokásos módon találunk a friss kiadású játékokhoz optimalizációt, valamint számos fontos javítást a már ismert hibákhoz.

 AMD Radeon Software Crimson ReLive Relase 1 1

Lássuk a frissítés miben létét. A Prey hivatalos támogatást kap, 4,7 %-os növekedést mérhetünk a nem optimalizált 17.4.4 kiadáshoz képest, ráadásul a játékhoz kapunk egy multi-GPU profilt is. Kijavították a Radeon szoftver eltávolításakor jelentkező “1603”-as hibát. Az egyik figyelemre méltó új funkció a kapcsolható grafika támogatása Unigine Superposition az XConnect és a Hybrid Graphics számára. Kisebb javítások érkeztek a Forza Horizon 3, a Civ VI és a WattMan játékokhoz.  A végére még egy fontos javítás, mostantól rendesen, hiba nélkül működik majd a Radeon szoftver automatikus frissítése.

A cég továbbra is küzd a CrossFire és a FreeSync kapcsolatos hibákkal. Öt hónappal a bevezetés után számos probléma fennáll még a Radeon ReLive-nál. Az alkalmazás-kompatibilitási problémák és az általános stabilitás még mindig bőven hagy kívánnivalót maga után. Szerencsére úgy tűnik, hogy ha vannak is hibák, a szoftver fejkesztő csapat gyorsan reagál a felmerülő problémákra, így továbbra is érdemes a friss drivereket használni.

Letöltés: AMD Radeon ReLive Edition 17.5.1

 

AMD Radeon ReLive Edition 17.5.1 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2