Válassza az Oldal lehetőséget

Az erő legyen a telefonoddal!

Star Wars dizájnnal is piacra dobják az ősz egyik legjobb telefonját.

oneplus_starwars1.jpg

A OnePlus 5T a múlt hónap nagy meglepetése volt. A cég telefonjai eddig is nagyon kedveltek voltak, de az új 5T, amivel a cég belépett a keret nélküli telefonok piacára egyöntetűen kivívta a szakértők és a piac elismerését is. A Qualcomm MSM8998 Snapdragon 835-ös központi egységére épülő telefon 6 colos kijelzőt kapott, de nem a régebben szokásos 16:9-es, hanem az új divat szerinti 18:9-es képaránnyal, amihez pedig FHD+, 2160 x 1080 pixeles felbontás tartozik. A OnePlus telefonknál már hozzászokhattunk, hogy kiemelkedő képességű kamerákat kapunk. Az 5T sem lóg ki a sorból, a hátlapon 16+20 megapixeles kamerapáros, a előlapon pedig egy 16 megapixeles kamera dolgozik.

Úgy tűnik a sikerből sosem elég, a cég igyekszik meglovagolni az év végi Star Wars őrületet is. A bejelentést az indiai Comic Con rendezvény idejére időzítették. A telefon hardvere természetesen nem változott, de a hátlap az eddig megjelenő fekete és vörös szín helyett fehér lesz, rajta Star Wars márkajelzéssel. A piacra dobás idejét nem ismerjük, de várhatóan a film bemutatásával egyezik meg, vagyis december 15-én lesz.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.