Válassza az Oldal lehetőséget

Az Intel minden csúcsterméket levizel, már hivatalosan is

Az Intel minden csúcsterméket levizel, már hivatalosan is

Most már minden részlet biztos, legalábbis amit látatlanban egy hűtőről tudhatunk.

intel-asetek-block

Kicsit nyílt titokként kezelte a dolgot az Intel, de mindennek megvan a maga előnye, Most hivatalosan is megerősítette a hűtést érkezését, amivel újra a címlapokon szerepelhet. Az időzítés sem véletlen persze, hiszen a múlthét folyamán jelent meg az AMD Bulldozer architektúrát felvonultató FX processzorcsaládja, aminek a csúcsát képviselő lapka szintén vízzel lett ellátva.

Az Intel az IDF alkalmával mutatta meg először a nyilvánosság előtt a mostantól hivatalosan is a Sandy Bridge-E lapkák gyári hűtőjének számító kompakt vízhűtést. A vízhűtő rendszerről annyit lehet tudni, hogy az Asetek műhelyében készül, és egy ventilátor méretű a radiátora. A többi részletet itt olvashatjátok. A lényeg, hogy az Intel minden modellje mellé ezt a készletet csomagolja majd. Viszont azt ne feledjük el, hogy a kék logós cég Core i7-3000 termékvonalának legolcsóbb tagja is magasabb áron érkezik majd, mint a jelenlegi rivális FX-8150. Ezért feltehetően különösebb gond nélkül belefér a keretükbe, főleg, hogy az AMD megoldása kapcsán valószínűsíthető, hogy magasabb előállítási költséggel készül.

Fontos még megjegyezni, hogy a termék külön is megvásárolható lesz. Az LGA 775 kivételével minden tokozásra illeszkedik, amihez jelenleg hozzájuthatunk Intel fronton, de az ára egyelőre nem ismert.

Az Intel minden csúcsterméket levizel, már hivatalosan is 1

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2