Válassza az Oldal lehetőséget

Barkácsoljunk saját SSD-meghajtót!

Azért nem teljesen saját kétkezi munkáról van szó, inkább fogalmazzunk úgy, hogy a Century termékével egy különleges, nem hagyományos felépítésű SSD-meghajtóhoz juthatunk hozzá.

A PATA-csatlakozású SSD-adapter foglalatai legfeljebb 2 GB-os Secure Digital memóriakártya befogadására képesek, ami azt jelenti, hogy az így kapható maximális összkapacitás 8 GB. Ez ugyan még kevés a 15 gigabájtnyi szabad helyet igénylő Windows Vista számára, de egy Windows XP vagy egy Linux számára bőven elegendő.

Barkácsoljunk saját SSD-meghajtót!
Century SDB25SD

A Century terméke a válogatós fajtából való, azonos kapacitású és sebességű SD-kártyát igényel, valamint az írási/olvasási sebesség terén sem adja 20 MB/mp alá, így elsősorban a nevesebb gyártók — SanDisk, Kingston — memóriakártyáit érdemes mellé megvásárolni.

A DailyTech számításai szerint mintegy 600 dolláros kiadást jelent az SSD-adapter és a négy darab SD-kártya megvétele. Összehasonlításképpen érdemes megemlíteni, hogy a Ritek 16 GB-os SSD-meghajtója 300 USD alatti összegért lesz megvásárolható, míg a SanDisk 32 GB-osa 600 dollárért.

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2