Válassza az Oldal lehetőséget

Bemutatjuk: RASURBO, az új játékos

Bemutatjuk: RASURBO, az új játékos

Bemutatjuk: RASURBO, az új játékos

Ismét egy márkabemutató cikk. A szokásos recept, egy új és szokatlan csengésű név valamint a gyártó szerint megbízható minőség. Lássuk, mit hozhat a RASURBO Mikulása!

Bevezető

A Kelly-Technél úgy döntöttek megkavarják egy cseppet, az állóvizet. A kavargatáshoz használt kanál neve ezúttal RASURBO. Alig néhány hete egy hasonló cikkel jelentkeztünk, akkor a Fractal Design termékeiről volt szó. A Fractal a megfizethető ár és a skandináv dizájn mellett tette le a voksát. A RASURBO, talán nem meglepő módon ugyan csak az olcsó árakkal kampányol, ám, mivel német cégről van szó a hagyományos német minőség és a vonzó külső párosítását is hirdetik.

A recept amúgy tényleg nem valami különleges, házak, tápok és ventilátorok alkotják a cég főbb termékköreit. Ezeken belül természetesen több kategóriát is találunk, a házak között például rögtön négyet is, amik között a játékos kedvűek ugyan úgy megtalálják a nekik valót, mint azok, akik szimpla irodai számítógépet kívánnak építeni.

Ez a cikk tehát nem teszt, ismét egy márkabemutatót tartunk, ami mint egy beharangozóként szolgál majd az elkövetkező írásokhoz, amikben előbb vagy utóbb, de részletesebben is szólunk majd a cég termékeiről.

Rasurbo Logo 2009

Akkor most lássuk a medvét, vagyis a RASURBO kínálatát!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.