Válassza az Oldal lehetőséget

Biztonsági kamerák kaptak kuponos árat

Biztonsági kamerák kaptak kuponos árat

A biztonság fontos, ma már nem is kell túl mélyen a zsebünkbe nyúlni, ha szeretnénk otthonra egy kamerarendszert.

Biztonsági kamerák kaptak kuponos árat

Alig 5-10 éve egy normális minőségű otthoni rendszer kiépítése még erősen zsebbe nyúlós kérdés volt. Persze akkoriban is voltak már olcsóbb kamerák, azonban azok felbontása 640 x 480 pixel volt, vagy, szerencsés esetben már belefuthattunk olcsó 720p-s kamerákba is.

Ezeknek sok értelme nem volt, mert a gyatra felbontás miatt pont a lényeg, a betörő nem látszott rendesen rajtuk. Persze lehetett már kapni 7-8 éve is 4K kamerát, de azok ára a megfizethetetlen tartományba volt, sőt, még az 1080p is a meggondalandó opció volt,  ha minimum 3-4 kamerára, és az azt kiszolgáló központi egységre volt szükségünk.

A helyzet mostanra annyit változott, hogy a 3-4 megapixeles kamerák ára bőven elérhető tartományba került, és egy komolyabb, 4 kamerás, beltéri egységes rendszert is ki lehet hozni 70 ezer forint alatt. Ez komoly változás, hiszen a forintban mért árak minimum harmadolódtak, így olyanok is elgondolkozhatnak egy biztonsági rendszer telepítésén, akiknek eddig nem volt rá esélyük.

Az alábbi listában jó néhány akciós eszközt mutatok ebben a témakörben.


Hiseeu HC615-P-3.6 5MP POE IP Kamera

Biztonsági kamerák kaptak kuponos árat 2

A Hiseeu HC615-P-3.6 egy modern, 5 megapixeles felbontással rendelkező POE IP kamera, amely fehér, műanyag dóm kialakításával elegáns megjelenést biztosít. A kamera 3,6 mm-es HD lencséje és az IR-vágás funkció révén nap és éjszaka egyaránt kiváló képminőséget kínál. A H.265-ös videótömörítési technológiának köszönhetően kevesebb tárhelyre van szükség, és simább videóátvitelt tesz lehetővé az H.264-es formátumhoz képest.

Támogatja az ONVIF protokollt, így a Hiseeu NVR mellett más márkák H.265-ös NVR-jével is kompatibilis. A mozgásérzékelő funkció révén észleli a mozgást, lehetővé téve az értesítéseket mobil eszközökön (iPhone és Android) és PC-n keresztül történő távoli megfigyelést.

Műszaki adatok:

 • Szín: fehér
 • Méretek: 115 x 70 x 84 mm
 • Tápellátás: 12V
 • Lencse: 3.6 mm HD
 • Felbontás: 5MP
 • Anyag: műanyag

A termék a kínai raktárból érkezik, ára a BGNY034 kuponkóddal 10 474 forint az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

Hiseeu HC615-P-3.6 5MP POE IP Kamera

 


 

Pripaso 1080P Vezeték Nélküli, Akkumulátorral Működő IP CCTV Kamera

Biztonsági kamerák kaptak kuponos árat 3

A Pripaso 1080P egy vezeték nélküli, akkumulátorral működő IP CCTV kamera, amely ideális választás kültéri és beltéri biztonsági megoldásokhoz egyaránt. Az IP67-es vízállósági besorolással rendelkezik, így bírja az esőt és a poros környezetet is. A kamera 1080P felbontással és 130°-os széles látószöggel rendelkezik, biztosítva ezzel, hogy ne maradjon ki semmi a látómezőből.

A PIR mozgásérzékelő funkcióval a kamera alacsony energiafogyasztás mellett is hatékonyan működik, akár 6-8 hónapig is eltarthat egyetlen töltéssel. Támogatja a TF kártyás helyi tárolást (maximum 64GB-ig), valamint a felhő alapú tárolást is, így biztosítható, hogy a felvételek mindig biztonságban legyenek.

A kétirányú audio funkció lehetővé teszi, hogy kommunikálj a kamera közelében tartózkodó személyekkel, így nem csak megfigyelésre, de kommunikációra is használható. A kamera éjszaka is tökéletesen működik, az infravörös LED-ekkel kiegészített éjszakai látó funkció akár 10 méteres távolságban is világos képet biztosít.

Műszaki adatok:

 • Felbontás: 2 megapixel (1920x1080P)
 • Látószög: 130° széles látószög
 • Éjszakai látás: IR LED-ek, 10 méteres hatótávolság
 • Audio: Kétirányú audio zajszűréssel
 • Tárolás: TF kártya (max 64GB) & felhő alapú tárolás
 • Hálózat: WiFi (2.4GHz)
 • Akkumulátor: 2x 18650 akkumulátor (2500mAh), akár 6 hónapos készenléti idő

A termék a kínai raktárból érkezik, ára a BGNY035 kuponkóddal 13 726 forint az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

Pripaso 1080P Vezeték Nélküli, Akkumulátorral Működő IP CCTV Kamera

 


 

ESCAM QF480 1080P Cloud Storage PT 4G Kamera Napelemes Tápellátással

Biztonsági kamerák kaptak kuponos árat 4

Az ESCAM QF480 egy kifinomult biztonsági kamera, amely 1080P felbontású, éles képeket készít nappal és éjjel egyaránt, köszönhetően a kettős fényforrásnak, amely teljes színes éjjellátást biztosít. Ez a modell különösen azok számára ideális, akik fenntartható megoldást keresnek, mivel a kamera napelemes panellel rendelkezik, amely folyamatosan tölti az akkumulátorokat, így csökkentve az energiafogyasztást és maximalizálva a készülék készenléti idejét.

A beépített mikrofon és hangszóró révén lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt, míg a PIR mozgásérzékelő szenzor pontos és azonnali riasztásokat biztosít, amelyeket közvetlenül a mobilalkalmazáson keresztül kaphatsz meg. A PTZ (Pan-Tilt-Zoom) vezérlés révén a kamera 330 fokban forgatható vízszintesen és 90 fokban dönthető függőlegesen, így széles területet képes lefedni.

A kamera 4G kapcsolaton keresztül működik, ami lehetővé teszi, hogy olyan területeken is használható legyen, ahol nincs Wi-Fi hozzáférés. A kültéri használatra tervezett, IP66-os védelemmel rendelkező fémháza ellenáll az időjárási viszontagságoknak, biztosítva a kamera hosszú távú működését.

Műszaki jellemzők:

 • Felbontás: 1920×1080 (1080P)
 • Éjjellátó mód: Intelligens kettős fényforrású színes éjjellátás
 • Tápellátás: Napelem és 18650-es akkumulátorok (nem tartozék)
 • Audio: Beépített mikrofon és hangszóró kétirányú audio kommunikációhoz
 • Mozgásérzékelés: PIR szenzor + radar a pontos és azonnali riasztásokért
 • Tárolás: Felhő tárolás és helyi tárolás (max. 128GB TF kártya)
 • Vízállóság: IP66 kültéri védelem

A termék a kínai raktárból érkezik, ára a BGNY036 kuponkóddal 45 881 forint az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

ESCAM QF480 1080P Cloud Storage PT 4G Kamera Napelemes Tápellátással

 


 

Hiseeu WHD303 3MP WIFI Kültéri Kamera

Biztonsági kamerák kaptak kuponos árat 5

A Hiseeu WHD303 egy 3 megapixeles WIFI-s kültéri kamera, amely 1536p felbontású képeket és videókat készít, így éles és tiszta felvételeket biztosít napközben és éjszaka is. A kamera 5-szörös digitális zoom funkciójával részletesebben megvizsgálhatod a képeket, míg a 320°-os vízszintes és 90°-os függőleges forgatási képessége biztosítja, hogy széles területet tudj megfigyelni.

Az éjjellátó mód és a beépített projektor lehetővé teszi, hogy a kamera teljes színspektrumban rögzítse a környezetét még alacsony fényviszonyok mellett is. A DIY hangriasztás és az új, hangosabb (4W teljesítményű) hangszóró révén személyre szabott riasztásokat állíthatsz be.

A kamera támogatja a közvetlen AP, a vezeték nélküli és a vezetékes kapcsolatot is, így rugalmasan integrálható meglévő biztonsági rendszereidbe. A felvételeket a kamera helyi tárhelyen (max. 128GB SD kártyán) és felhőalapú tárolóban is képes rögzíteni, növelve ezzel az adatbiztonságot.

Támogatja az ONVIF protokollt, ami kompatibilitást biztosít más biztonsági rendszerekkel, és lehetővé teszi a kamera könnyű integrációját.

Főbb jellemzők:

 • Felbontás: 3MP, 1536p videófelbontás
 • Zoom: 5-szörös digitális zoom
 • Pan-Tilt: 320° vízszintes, 90° függőleges forgatás
 • Éjjellátó: Beépített projektor a teljes színspektrumú éjszakai felvételekért
 • Tárolás: Max. 128GB SD kártya és felhőalapú tárolás
 • Protokoll: ONVIF támogatás

A termék a kínai raktárból érkezik, ára a BGNY037 kuponkóddal 12 281 forint az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

Hiseeu WHD303 3MP WIFI Kültéri Kamera

 


 

Hiseeu 5MP 30X Optikai Zoom PTZ IP POE Biztonsági Kamera

Biztonsági kamerák kaptak kuponos árat 6

A Hiseeu 5MP 30X Optikai Zoom PTZ IP POE kamera egy kiemelkedően teljesítményű biztonsági megfigyelő eszköz, amely kiváló képminőséget és széleskörű funkcionalitást kínál otthoni vagy üzleti használatra. A 5 megapixeles felbontás és a 30-szoros optikai zoom lehetővé teszi, hogy tisztán láthass minden részletet nagy távolságból is, míg a PTZ (Pan, Tilt, Zoom) funkció révén 360°-ban forgatható és 90°-ban dönthető, így szinte az egész környezet átfogóan megfigyelhető.

A kamera rendelkezik hat darab infravörös LED-del, amelyek akár 100 méteres éjszakai látótávolságot is biztosítanak, így éjjel is éles és világos képeket kaphatunk. A beépített mikrofon és hangszóró által támogatott kétirányú audio funkció lehetővé teszi, hogy kommunikálj a kamera látóterében tartózkodó személyekkel.

Az IP66 minősítésű, víz- és porálló kialakításnak köszönhetően a kamera kültéri használatra is alkalmas, ellenállva az időjárási viszontagságoknak. Támogatja az AI-alapú emberi mozgás észlelést, így csökkentve a téves riasztások számát, valamint az arcészlelési funkciót is, ami tovább növeli a biztonsági rendszer hatékonyságát.

Jellemzők és specifikációk:

 • Felbontás: 5MP
 • Optikai Zoom: 30X
 • Éjszakai látás: 100m IR távolság
 • Audio: Beépített mikrofon és hangszóró kétirányú audiohoz
 • Forgathatóság: 360°-os pan és 90°-os tilt
 • Támogatás: P2P, távoli megtekintés bárhol és bármikor
 • Riasztási funkció: Mozgásérzékelés
 • Külső: Fémház, IP66 vízálló minősítés

A termék a kínai raktárból érkezik, ára a BGNY038 kuponkóddal 48 049 forint az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

Hiseeu 5MP 30X Optikai Zoom PTZ IP POE Biztonsági Kamera

 


 

Xiaomi Mijia CW400 WiFi Okos Kültéri Kamera

Biztonsági kamerák kaptak kuponos árat 7

A Xiaomi Mijia CW400 egy magas felbontású, intelligens kültéri kamera, amely 2.5K Ultra HD képminőséget kínál, így minden részletet élesen és tisztán rögzít. A kamera kettős, 4 megapixeles képérzékelője gondoskodik a kristálytiszta képekről, legyen szó napközbeni vagy éjszakai felvételekről. Az intelligens színes éjszakai látás funkció révén a kamera sötétben is élénk, színes képeket készít, így semmi sem marad rejtve az éjszaka leple alatt sem.

Az IP66 besorolású por- és vízálló kialakításnak köszönhetően a kamera ellenáll a kedvezőtlen időjárási körülményeknek, így kültéren is megbízhatóan üzemel. A kettős antenna design javítja a hálózati kapcsolat stabilitását, így a kamera mindig kapcsolatban marad a WiFi hálózattal.

Az AI-alapú emberi észlelés és az akusztikai-optikai figyelmeztető rendszer révén a kamera pontosan észleli az emberi mozgást, és riasztást küld, ha szükséges. A kamera továbbá támogatja az időeltolásos fotózást, így különleges videókat készíthetsz hosszabb időszakok eseményeiről.

A kamera kábelének hossza 3 méter, ami elegendő rugalmasságot biztosít a telepítés során. A Mi Home alkalmazással való kompatibilitás lehetővé teszi, hogy a kamerát könnyen integráld Xiaomi okosotthon rendszeredbe, és távolról is felügyelhesd otthonod biztonságát.

 • Xiaomi kültéri kamera CW400
 • 4 megapixel
 • Intelligens, színes éjjellátó
 • IP66 por- és vízálló
 • Kétantennás hálózat
 • Kétirányú beszélgetés
 • AI emberfelismerés|Akusztikai-optikai figyelmeztetés
 • Time lapse fotózás
 • A kamera kábele 3 méter

A termék a kínai raktárból érkezik, ára a BGNY039 kuponkóddal 24 203 forint az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

Xiaomi Mijia CW400 WiFi Okos Kültéri Kamera

 


 

Hiseeu Vezeték Nélküli Biztonsági Kamerarendszer

Biztonsági kamerák kaptak kuponos árat 8

A Hiseeu vezeték nélküli biztonsági kamerarendszer egy korszerű, teljes mértékben vezeték nélküli megoldás, amely napelemes táplálással működik, így garantálva a kamera állandó energiaellátását anélkül, hogy le kellene venni a kamerát töltés céljából. A kamera erős és stabil vezeték nélküli kapcsolatot biztosít a beépített 5dbi antennán keresztül, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy bárhol, ahol szeretné, telepítse a kamerát.

A Hiseeu napelemes kamera Alexa Echo Show-val is kompatibilis, így hangvezérléssel kérhető élő videókép megjelenítése a kameráról. A kamera önállóan, vagy más Hiseeu vezeték nélküli kamerákkal együtt is használható, így rugalmasan bővíthető a biztonsági rendszer.

Az intelligens PIR mozgásérzékelő csak a meleg testeket, például embereket vagy állatokat érzékeli, csökkentve ezzel a téves riasztások számát. A kétirányú audio funkció révén kommunikálhatsz a kamera közelében tartózkodó személyekkel, így növelve az otthoni biztonság érzetét.

Főbb Jellemzők:

 • Felbontás: 3MP HD éjszakai látás, 2340x1296P
 • Látószög: 100° széles látószög
 • Mozgásérzékelés: Okos PIR érzékelő
 • Audio: Kétirányú audio kommunikáció
 • Tápellátás: Napelemes és akkumulátoros
 • Vízállóság: IP65 vízálló besorolás
 • Kompatibilitás: Alexa Echo Show-val kompatibilis

A termék a kínai raktárból érkezik, ára a BGNY040 kuponkóddal 67 559 forint az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

Hiseeu Vezeték Nélküli Biztonsági Kamerarendszer

 


 

3MP Vezeték Nélküli WiFi CCTV Videó Megfigyelő Kamera Rendszer

Biztonsági kamerák kaptak kuponos árat 9

Ez a Hiseeu rendszer egy kiváló választás azok számára, akik komplex biztonsági megoldást keresnek otthonuk vagy üzletük kültéri területeinek védelmére. A 3MP felbontású kamera kitűnő képminőséget biztosít, így semmi sem marad észrevétlen, akár napközben, akár éjszaka.

A rendszer AI mozgásérzékeléssel és követéssel rendelkezik, amely intelligensen azonosítja a mozgó objektumokat, csökkentve a téves riasztások számát. A 355 fokos vízszintes és 90 fokos függőleges látószög biztosítja, hogy a kamerarendszer széles területet képes lefedni.

A kétirányú audio lehetővé teszi, hogy hallgasd és beszélj azokkal, akik a kamera látóterében vannak, így nem csak megfigyelésre, hanem kommunikációra is alkalmas. Az éjszakai mód és a spotlight teljes színes látás funkció gondoskodik arról, hogy az éjszakai képek világosak és színesek legyenek.

Az NVR készülék az H.265 videótömörítési technológiát használja, ami csökkenti a fájlméretet anélkül, hogy rontaná a képminőséget. Az új felhasználói felület több nyelvet támogat, így különböző országokban is könnyen használható.

Főbb Jellemzők:

 • Felbontás: 3MP Ultra HD
 • Látószög: 355 fok vízszintes, 90 fok függőleges
 • Mozgásérzékelés: AI mozgásérzékelés és követés
 • Audio: Kétirányú audio
 • Éjszakai mód: Infravörös és teljes színes látás
 • Videótömörítés: H.265

A termék a kínai raktárból érkezik, ára a BGNY041 kuponkóddal 62 863 forint az alábbi hivatkozásra kattintva:

3MP Vezeték Nélküli WiFi CCTV Videó Megfigyelő Kamera Rendszer

 


 

Hiseeu 2MP/4MP Beltéri WiFi IP Kamera

Biztonsági kamerák kaptak kuponos árat 10

A Hiseeu beltéri WiFi IP kamera egy modern biztonsági megoldást kínál otthonod számára. A 4MP felbontású kamera kiváló képminőséget biztosít, lehetővé téve minden részlet éles és tiszta rögzítését. A 360°-os panorámás nézet és az intelligens automatikus követés funkció révén a kamera mozgás esetén automatikusan követi a tárgyakat, így biztosítva, hogy semmi ne maradjon észrevétlen.

A kétirányú audio lehetőséget biztosít a felhasználóknak, hogy hallgassák és kommunikáljanak a kamera közelében lévő személyekkel, így nem csak a biztonságot, hanem a kényelmet is növelve. A távoli telefonos alkalmazáson keresztüli megtekintés lehetővé teszi, hogy bárhol, bármikor ellenőrizd otthonodat, amíg csatlakozva vagy az internethez.

A H.265 videótömörítési technológia biztosítja, hogy a felvételek kevesebb tárhelyet foglaljanak, miközben megőrzik a magas képminőséget. Ez a beltéri kamera tökéletes választás azok számára, akik korszerű, megbízható és könnyen kezelhető biztonsági megoldást keresnek otthonuk védelmére.

Jellemzők:

 • Felbontás: 4MP
 • Látószög: 360°-os panorámás nézet
 • Mozgásérzékelés: Intelligens automatikus követés
 • Audio: Kétirányú audio kommunikáció
 • Távoli hozzáférés: Telefonos alkalmazás megtekintése
 • Videótömörítés: H.265

A termék a kínai raktárból érkezik, ára a BGNY042 kuponkóddal 9390 forint az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

Hiseeu 2MP/4MP Beltéri WiFi IP Kamera

 


 

Hiseeu CG6 Kültéri WiFi Napelemes Kamera

Biztonsági kamerák kaptak kuponos árat 11

A Hiseeu CG6 egy kültéri, napelemes táplálású biztonsági kamera, amely 3MP felbontású, vezeték nélküli éjszakai látó funkcióval, PIR mozgásérzékeléssel, telefonos megfigyeléssel, kétirányú interkommunikációs lehetőséggel, vízálló kialakítással és újratölthető akkumulátorral rendelkezik. Ez a kamera ideális megoldás otthoni vagy üzleti területek biztonságának javítására, különösen azokon a helyeken, ahol nincs könnyű hozzáférés az elektromos hálózathoz.

A beépített AI felismerési és elemzési algoritmusok intelligensen megkülönböztetik az embereket, járműveket és háziállatokat, részletes elemzést nyújtva az adott területen történő áthaladásról, ott tartózkodásról vagy elhagyásról. Azonnali értesítésekkel tájékoztat az eseményekről, bárhol is legyél.

Az okos mozgásérzékelő technológia lehetővé teszi, hogy észlelje a gyanús személyeket vagy járműveket, védve ingatlanodat a lehetséges fenyegetésektől. A beépített 5000 mAh-s szuper lítium akkumulátor kiemelkedik a hasonló termékek közül, 10 órás töltéssel akár 6 hónapig is működhet.

Az éjszaka fokozott infravörös LED-jeivel a kamera látótávolsága 5-7 méter, így sötétben is tiszta képet biztosít. Az alkalmazáson keresztül beállítható teljes színes mód esetén a fehér fény aktiválódik, világítást biztosítva.

Főbb Jellemzők:

 • Felbontás: 3MP
 • Éjszakai látás: Infravörös LED, 5-7 méter látótávolság
 • Mozgásérzékelés: AI alapú ember- és járműfelismerés
 • Tápellátás: Napelemes, 5000 mAh újratölthető akkumulátor
 • Vízállóság: IP65, minden időjárási körülmények között működik
 • Interkommunikáció: Kétirányú audio

A termék a kínai raktárból érkezik, ára a BGNY043 kuponkóddal 17 700 forint az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

Hiseeu CG6 Kültéri WiFi Napelemes Kamera

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.