Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzWolf BW-WA4 – alig 13 ezerért adják a 30 wattos hangszórót

BlitzWolf BW-WA4 – alig 13 ezerért adják a 30 wattos hangszórót

BlitzWolf BW-WA4 ára a tavaszi akciónak esett áldozatául.

BlitzWolf BW-WA4 – alig 13 ezerért adják a 30 wattos hangszórót

A BlitzWolf BW-WA4 egy hordozható Bluetooth hangszóró, ami minden zenekedvelő számára kötelező darab. Dupla meghajtóval van felszerelve, amelyek erőteljes 30 W-os kimeneti teljesítményt biztosítanak. Két hangszórót párosíthatunk vezeték nélkül a még jobb hangzás érdekében. A Bluetooth V5.0 és az alacsony frekvenciájú technológia fokozza a tisztaságot, valamint fokozza a hangátvitelt és a pontosságot, így biztosítva a lehető legjobb hangélményt.

BlitzWolf BW-WA4 - alig 13 ezerért adják a 30 wattos hangszórót 1

Ezt a hangszórót kültéri használatra tervezték, IPX6 minősítéssel, amely megvédi a víz okozta korróziótól. A zenét élvezheted akár hegymászás, kerékpározás, kempingezés vagy a strandolás közben is anélkül, hogy aggódnod kellene a víz okozta károsodás miatt.

BlitzWolf BW-WA4 - alig 13 ezerért adják a 30 wattos hangszórót 2

A BlitzWolf® BW-WA4 többféle csatlakozást is kínál, beleértve a Bluetooth-t, a TF-kártyát és az AUX csatlakozót, így megtalálhatod a legjobb párosítási módot. A hangszóró kompakt méretének köszönhetően könnyen hordozható, így bárhová magaddal viheted.

BlitzWolf BW-WA4 - alig 13 ezerért adják a 30 wattos hangszórót 3

A BlitzWolf BW-WA4 nettó tömege körülbelül 689 g, méretei pedig 215 x 55 x 68 mm. Maximális teljesítménye 30W, impedanciája pedig 4Ω±15%. A frekvenciaválasz 80Hz-18000Hz között mozog. Az akkumulátor kapacitása 3600 mAh, és a teljes feltöltés körülbelül három órát vesz igénybe. A zenehallgatási idő 50%-os hangerőn hat óra, 70%-os hangerőn pedig 20 óra telefonálási idővel rendelkezik.

BlitzWolf BW-WA4 - alig 13 ezerért adják a 30 wattos hangszórót 4

A csomag tartalmazza a BlitzWolf BW-WA4 Bluetooth hangszórót, egy C típusú töltőkábelt, egy 3,5 mm-es audiokábelt és egy kézikönyvet.

A hangszórót most a BGWA4D1 kuponkóddal 13 174 forintért vahated meg az alábbi hivatkozásra kattintva:

BlitzWolf BW-WA4 Bluetooth hangszóró

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.