Válassza az Oldal lehetőséget

Core i7 a Scythe ellen

Elérkeztünk az utolsó oldalhoz. Nem tudunk túl sok mindenről írni, hiszen egy márkán belül próbáltuk az erőviszonyokat felmérni, és már a hűtők méretéből előre saccolni lehetett a végeredményt.

Az azért kicsit meglepő, hogy a Mugen 2 megverte a nagyobb testvért, az Orochit, de úgy tűnik, a cikkben is említett különálló lamellázatok valóban hatékonyabbak, mint az egy nagy borda. Kíváncsiak lennénk, hogy ha az Orochi is megkapná ezt a fejlesztést, viszont a mérete maradna, akkor mire lenne képes.

Core i7 a Scythe ellen 1

A kisebb hűtőkre sem lehet egy rossz szavunk, hiszen annak ellenére, hogy olcsóbbak és könyebbek, remekül lehűtötték a tuningolt processzort. Emiatt a normál használat mellett akár egy kis tuningra is alkalmasnak találtattak.

Reméljük, hogy hamarosan sort tudunk majd keríteni egy nagyobb lélegzetvételű cikkre is, ahol már több márka több megoldását vehetjük szemügyre. Addig is azt javasoljuk, hogy aki Core i7 mellé keres hűtőt, az nézzen szét a Computermode portáján, ahol a Scythe minden típusát megtalálja.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.