Válassza az Oldal lehetőséget

35 ventilátor bemutatója és tesztje

Tesztünk résztvevőinek adatai

Ahogy decemberben megígértem, nagy fába vágom a fejszém, megpróbálok egy korrekt, hiánypótló cikket összehozni a ventilátorokról. Sajnos minden ismert típus nem fért bele a tesztbe, de azért így sem kell panaszkodnunk, hiszen nem kevesebb, mint harmincöt fajta légkergetőt sikerült begyűjtenünk, ez pedig több az elégnél, szinte már ijesztő mennyiség. Az biztos, hogy az elkövetkező napokban, amíg a cikket írom, nem fogok unatkozni.

Lássuk, mire számíthatnak olvasóink a cikk kapcsán. Első lépésben kicsit kitérünk a csapágyakra, hiszen ez az egyik legfontosabb momentum, ha ventilátort választunk. A második persze az ár, de ezzel mi sem tudunk mit kezdeni. Egy dolgot tehetünk, megpróbáljuk kideríteni, hogy melyik típus mennyire éri meg az árát.

35 ventilátor bemutatója és tesztje 1

A második lépés a ventilátorok bemutatása lesz. Igyekezni fogunk kitérni minden apróságra, és minden típushoz pontos adattáblával is kedveskedünk. Emellett bekapcsoljuk a ventiket, és megpróbálunk egy szubjektív véleményt kialakítani.

A harmadik lépés a mérés lesz. Amit biztosan tudunk mérni, a ventilátorok légszállítása. Amivel kicsit bajban leszünk, az a zaj mérése, de azért erre is kísérletet fogunk tenni, meglátjuk, mi sül ki belőle. A mérések folyamatára később, a mérések oldalon fogunk kitérni.

Végezetül az összegzés következik majd, amiben kiosztjuk a díjakat. Itt természetesen megpróbáljuk az árakat, a teljesítményt és minden egyebet számba venni, hogy kiderülhessen, mire költhetik el okosan a pénzüket olvasóink. A cikk végére összeállítunk még egy összesítő táblázatot is, ami egymás mellett mutatja majd be a gyári adatokat és az árakat.

Nincs is más hátra, mint belecsapni a billentyűzetbe, és elkezdeni a cikket, illetve elolvasni a következő bekezdésben található figyelmeztetést!

Ezúton felhívjuk minden kedves olvasónk figyelmét, hogy a cikk következő oldalait csak akkor kezdjék olvasni, ha valóban érdekli a téma. A következő oldalakon rendkívül száraz, rengeteg hangutánzó szót tartalmazó írás található, amely borúsabb napokon enyhe unalomba és depresszióba fordíthatja az olvasót. A felmerülő egészségügyi problémákért felelősséget sem a cikk szerzője, sem a HOC Kft. nem tud vállalni! 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.