Válassza az Oldal lehetőséget

Defraggler v2.12 töredezettség mentesítés időzítve

Lassan itt a Karácsony, hogy a világvégéről már ne is szóljunk, de a Defraggler fejlesztői számára ez sem jeleti azt, hogy pihenhetnének. Lazulás helyett kiadták a program új verzióját.

 

defragger

A kisméretű, könnyen kezelhető szoftverrel hatékonyan és gyorsan elvégezhető a merevlemez töredezettségmentesítése. Az elemzés után megjelenik a töredékek listája, valamint azok elhelyezkedése a lemeztérképen. A program annyiban különbözik a piacon kapható többi hasonló eszköztől, hogy nem csak teljes lemezt tud rendbe rakni, hanem egy kiválasztott mappát vagy fájlt is. A töredezettségmentesítő NTFS és FAT32 fájlrendszereken ütemezett munkára is képes. A Defraggler ingyenes használható, ráadásul még magyar nyelvi támogatással is rendelkezik.

 

Az új verzióban helyet kapott a Windows Server 2012 támogatása, valamint egy új opció, ami megakadályozza a  töredezettségmentesítést elindulását, ha specifikus folyamatok futnak, így még jobban testreszabhatjuk az automatikus töredezettségmentesítést. Természetesen sok egyéb hibajavítást is kapott a program, így ha használod, akkor érdemes az új verzióra frissíteni!

 

Letöltés: http://www.piriform.com/defraggler/download

Defraggler v2.12 töredezettség mentesítés időzítve 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2