Válassza az Oldal lehetőséget

Első pillantásra elbírja a Crysist a Samsung Notebook Odyssey

Első pillantásra elbírja a Crysist a Samsung Notebook Odyssey

Az idei CES alkalmából mutatta be a Samsung ezt a fenevadat.

samsung laptop nyito

 

A dél-koreai óriás nem kevesebbet állít, minthogy ezzel a hordozható masinával semmilyen kompromisszumra nem lesz szüksége a leendő tulajnak. Az elsőre merésznek tűnő kijelentés alapja az Intel nyolcadik generációs Core i7 processzora (valószínűleg a Core i7-8850H) és a vadonatúj GeForce RTX 2080 grafikus kártya. A laptop alapfelszereltségben 16 GB-nyi rendszermemóriával bír, az adataink tárolása pedig a 256 GB-os NVMe SSD-n és az 1,0 TB-os merevlemezen történhet.

Játékos eszköz révén a mérnökök a kijelzőnél sem spórolhattak. A megjelenítő ugyan nem túl nagy (mindösszesen 15,6 colos), de G-Sync támogatással bír, ezenfelül említésre méltó még a 144 Hz-es képfrissítés és a Black Equalizer is – ez utóbbi lehetővé teszi a sötét területek beállítását a játékban, a fényerősség szintjétől függetlenül. A vizuális élmények után kívánatos szólni a hangzástechnikáról is, itt a Dolby Atmos sztereó hangkeltőket kell kiemelnünk.

samsung laptop

A külcsín sem épp hétköznapi, a Samsung Notebook Odyssey 2,4 kg-ot nyom, az pedig már fent kiderült, hogy a 20 mm-es vékonysága dacára brutális erő lakozik benne. A terhelés során felmerülő masszív hőtermelést természetesen hőcsövekkel vezetik el, azonkívül a két Jet Blade légkavaró sem véletlenül került a masinába.

A készülék forgalmazása hamarosan megkezdődik az USA-ban, az ár egyelőre nem publikus.

Forrás: hexus.net

Első pillantásra elbírja a Crysist a Samsung Notebook Odyssey 1