Válassza az Oldal lehetőséget

Fából vaskarika? Nem! Fából Xiaomi óra!

Fából vaskarika? Nem! Fából Xiaomi óra!

Már megint egy Xiaomi termék, amit nem érdemes megvenni.

Fából vaskarika? Nem! Fából Xiaomi óra!

Bár nagyon szeretjük a Xiaomi termékeit, időről időre belefutunk olyan dolgokba, amiért két forintot nem adnánk. Nem azért mert rosszak, egyszerűen csak elérkeztünk oda, hogy kényetelenek vagyunk a nevet megfizetni, és bizony a név sokszor drágább, mint maga a termék.

Xiaomi Wood Silent Alarm Clock 3

Ilyen ez az óra is, ai a Xiaomi márkaneve alatt látott napvilágot. Mit tud? Mármint azon kívül, hogy méri az időt? Semmit! Ez egy óra, fából, ami méri az időt, ráadásul csendes. A hátuljába mélyített részbe tették az óra mechanikákáját, ami persze elemmel működik. A számlap konkáv kialakítása, extrtaként megemlítik, hogy a kialakítás miatt rossz fényviszonyok között is olvasható marad a számlap. További extra, hogy német bükkből készül. No comment, ezzel az erővel magyar bükkből is lehetne, de azért a német mégis jobban hangzik.

Xiaomi Wood Silent Alarm Clock 2

Ha mégis szeretnél egy ilyen órát, akkor 6500 forintért magadévá teheted itt: Xiaomi Wood Silent Alarm Clock

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.