Válassza az Oldal lehetőséget

Februárban érkezik Európába az ASUS új egybegépe

Februárban érkezik Európába az ASUS új egybegépe

Észak-Amerikában már megtalálható a háztartásokban az ASUS gyönyörű all-in-one számítógépe, az ET2700, hamarosan pedig az öreg kontinens boltjaiban is hozzá juthatunk a masinához.

asus_et2700_aio_02

Az elegáns, de mégis magával ragadó külső nem lenne elég egy termék sikerességéhez, de kétségkívül nagyban hozzájárul. Persze az ASUS mérnökei nem bízták a véletlenre a diadalmaskodást, az ET2700INKS-B005C kódnevű modelljükbe a 27 hüvelykes FullHD MVA panellel ellátott kijelzőn kívül Core i5-2400S processzor, 6 GB memória és nem kevesebb, mint 2 TB-os merevlemez (5400 RPM) került. Ekkora kijelzőt meg is kell hajtani, ezért pedig az NVIDIA GeForce GT 540M 1 GB memóriával szerelt grafikus kártyája felel. A multimédiás tartalmak élvezetéhez a nagy kijelzőn kívül a Blu-ray kombó-meghajtó, a két beépített 3,5 Wattos hangszóró, valamint az ebben a szegmensben igazi ritkaságnak számító, különleges formájú külső mélynyomó is hozzájárul.

Természetesen az igények teljes kielégítéséhez minden mai gépnek tartalmaznia kell Gigabit Ethernetet, 802.11 b/g/n WiFi modult, kártyaolvasót, 2 megapixeles webkamerát, két USB 3.0 portot, valamint D-Sub és HDMI kimeneteket. Persze előbbieknél nem az számít, miből mennyi van, de a jelenlétük nélkül húznánk a szánkat, de TV tuner jelenléte pedig egyenesen mosolyt csal az arcunkra. Az egyetlen dolog, ami elmúlaszthatja ez a jókedvet, az az ET2700 ára, amely előtelepített Windows 7 Home Premium 64-bit operációs rendszerrel, vezeték nélküli billentyűzettel és egérrel eléri az 1399 eurót.

asus_et2700_aio_03

Geekbuying Black Friday

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2