Válassza az Oldal lehetőséget

Indul a Nokia N70 szállítása

A Nokia október elején kezdi meg a Nokia N70 kompakt, egyszerűen használható 3G okostelefon szállítását Magyarországon.

A teljes okostelefon-funkciókészlet mellett két megapixeles kamerával, vakuval, és videohívásokhoz használható külső kamerával rendelkező Nokia N70 szolgáltatáskínálatát digitális zenelejátszó és sztereó hang teszi teljessé.

A Nokia N70 két megapixeles kamerája a “lecsúsztatás után kattintás” megoldással gyorsan és kényelmesen bekapcsolható, míg a külön exponálógombnak köszönhetően fotózás közben stabilabban és könnyebben tarthatjuk a gépet. A beépített vakut, hússzoros digitális zoomot, és többféle fényképezési beállítást kínáló Nokia N70-nel helytől és időtől függetlenül pillanatok alatt kiváló minőségű fényképeket és videofelvételeket készíthetünk. A fotókat vagy videofilmeket e-mailben vagy Bluetooth vezeték nélküli technológia révén, minőségromlás nélkül azonnal megoszthatjuk másokkal is.

Indul a Nokia N70 szállítása

A Nokia XpressTransfer tárolómegoldással az összes új fotót és videofelvételt egyenként, vagy automatikusan a személyi számítógépre másolhatjuk. A Nokia N70 normál értékesítési csomagja ráadásul még az új Adobe Photoshop Album Starter Edition 3.0 szoftvert is tartalmazza, amellyel hatékonyan, a kompatibilis személyi számítógépen tekinthetjük meg, kereshetjük, javíthatjuk, vagy oszthatjuk meg másokkal a fotókat és a videofelvételeket. A dobozban található Nokia LifeBlog szoftver multimédiás napló módjára automatikusan időrendbe szedi a fényképeket, videofelvételeket, a szöveges és a multimédiás üzeneteket, amelyeket ezután egyszerűen átnézhetünk, megtalálhatunk, vagy mutathatunk meg másoknak.

A Nokia N70 okostelefon-funkciói között az e-mail mellékletek széles körű támogatása, internetböngésző, videó streaming, és olyan 3G szolgáltatások szerepelnek, mint a kétirányú videohívás* és videomegosztás*. Gyárilag telepített e-mail konfigurációs eszköz segít a felhasználók által kiválasztott mobil e-mail beállítások gyors megadásában. A rendszer beállítását követően a felhasználó értesítést kap a befutó levelekről, amelyeket bejelentkezés után olvashat el. A Nokia N70 a Symantec Mobile Security beépített víruskereső és tűzfal megoldást is támogatja.

A digitális zenelejátszóval, valamint FM-rádióval felszerelt, és a Vizuális Rádió szolgáltatást támogató Nokia N70 zsebre tehető zenegépként is működik. A még intenzívebb zenei élményhez a Nokia N70-et külön megvásárolható Nokia zenecsomaggal fejleszthetjük tovább. A zenecsomaggal gyorsan letölthetjük a zenéket a kompatibilis személyi számítógépről, hallgathatjuk a dalokat saját sztereó fülhallgatónkon keresztül, de a Nokia N70-et sztereó zenehallgatás vagy felvétel céljából akár a kompatibilis otthoni hifi-berendezéshez is csatlakoztathatjuk.

A Nokia N70 az egyik első olyan Nokia készülék, amely tartalmazza a Catalogs Client mobil vásárlási alkalmazást. A megoldással egyszerűen megtalálhatjuk, kipróbálhatjuk, letölthetjük, és megvásárolhatjuk a Nokia N70-hez készült új alkalmazásokat, szolgáltatásokat, és tartalmakat. A szolgáltatók márkájával ellátható felületen problémamentesen férhetünk hozzá a szolgáltatói vagy külső cégek által készített tartalmak katalógusához.

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2