Válassza az Oldal lehetőséget

Integral memóriateszt Windows Vista alatt

A január 30-ától megvásárolható Windows Vista a felhasználók egy részét számítógépének bővítésére, fejlesztésére ösztökélte, ugyanis az új operációs rendszer megfelelő sebességű futtatásához nemcsak DX9-es VGA, de legalább 1 GB-nyi memória is ajánlott.

Mint tudjuk, a Windows Vista 512 MB memóriával rendelkező számítógépen is elfut, de valójában 1 gigabájtnyi RAM szükséges az alap irodai és otthoni felhasználáshoz, de az Integral vizsgálódása során arra a következtetésre jutott, hogy minimum 2 GB memória szükséges a komolyabb grafikai és számítási feladatokat végző programok megfelelő sebességű futtatásához.

Integral memóriateszt Windows Vista alatt

Valószínűleg azzal sem mondunk újdonságot legtöbb olvasónknak, hogy az 512 MB RAM-mal rendelkező számítógépeken a Vista csak úgynevezett Basic módban fut, és így az operációs rendszer számos új szolgáltatása, köztük a rendkívül látványos Areo Glass kezelőfelület sem érhető el. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy egy Windows Vista Premium Ready PC minimum 1 GB RAM-ot tartalmaz.

Integral memóriateszt Windows Vista alatt

Az Integral tesztjei bizonyítják, hogy a Windows Vista operációs rendszert futtató számítógép 512 MB memóriával aggasztóan gyenge teljesítményt mutat, a programok elindítása és betöltődése közötti hosszú várakozási időkkel. Azonban mihelyt a tesztkonfiguráció memóriáját megduplázták, drámai teljesítménynövekedés következett be. A programok gyorsabban indultak, és az „üresjáratok” lecsökkentek. A Vista operációs rendszer végre megmutatta vizuális megjelenítési effektusainak tárházát.

A tesztkörnyezet:

  • PC: Hewlett Packard Desktop PC DC7600C
  • CPU: Intel Pentium D
  • HDD: 160 GB
  • RAM: 512 MB vagy 1 GB DDR2-533 MHz


Az Integral memóriáit a viszonteladók a Major Plus Kft.-től vásárolhatják meg. A végfelhasználók a honlapon található elérhetőségeken keresztül kaphatnak információt a termékeket forgalmazó üzletek nevéről és az aktuális kínálatról, valamint a megfelelő memória kiválasztásában is segítséget kaphatnak az érdeklődők.

Integral memóriateszt Windows Vista alatt 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2