Válassza az Oldal lehetőséget

Újabb professzionális videokártyával hallat magáról az NVIDIA

Az NVIDIA Quadro FX 5800 maximális fogyasztása 189 watt.

Néhány hét leforgása alatt az NVIDIA három új professzionális videokártyáról rántotte le a leplet: az alábbiakban bemutatásra kerülő, a Quadro FX család trónját megöröklő FX 5800-ast megelőzően a belépőszintet képviselő Quadro FX 370 Low Profile, valamint az Adobe Creative Suite 4 programcsomag komponenseire kihegyezett Quadro CX is tiszteletét tette oldalunk hasábjain.

jabb professzionális videokártyával hallat magáról az NVIDIA

A Quadro CX-re megszólalásig hasonlító Quadro FX 5800 240 CUDA feldolgozó egységet és 4 gigabájtnyi grafikus memóriát állít a dizájnerek, tervezőmérnökök szolgálatába. A grafikus mag képességeit a 300 millió háromszög/másodperces, illetve az 52 milliárd texel/másodperces teljesítményadatok demonstrálják, a memória sávszélessége 102 GB/másodperc.

jabb professzionális videokártyával hallat magáról az NVIDIA

A DisplayPort és DVI kimenetekkel rendelkező, a DirectX 10.0, a Shader Model 4.0, valamint az OpenGL 2.1 technológiák ismeretével felvértezett videokártya számára az NVIDIA SLI sem idegen, ajánlott fogyasztói ára 3499 amerikai dollár. A Quadro FX 5800 idővel a Leadtek, az ELSA és a PNY termékpalettájának is részese lesz.

Újabb professzionális videokártyával hallat magáról az NVIDIA 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2