Válassza az Oldal lehetőséget

Jön a kánikula, vegyél okos Xiaomi ventilátort!

Jön a kánikula, vegyél okos Xiaomi ventilátort!

Szeretném, ha a panelban, csukott ablaknál a szél legyezné az arcomat. Oké, fogd meg a söröm!

Jön a kánikula, vegyél okos Xiaomi ventilátort!

A Xiaomi olyan cég, ahol nem elégszenek meg az átlagossal. Fognak egy teljesen szokványos terméket, és kitalálják, hogy mitől lehetne még jobb, még jobban használható. Így tettek néhány éve egy sima szobai ventilátorral is, és a dologból mára egy egész ventlátor család fejlődött ki! Ezekeből ajánlok most néhányat, természetesen kuponnal, EU raktárból!

 


 

Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Lite

Jön a kánikula, vegyél okos Xiaomi ventilátort! 1

A család legolcsóbb tagja. Ez egy normál szobai ventilátortól annyiban különbözik, hogy extrém halk a működése, és összekapcsolghatjuk a telefonunkkal is. Állíthatjuk a fújás erősségét, van benne gyerekzár (vagyis a ventilátor gombjait lezárhatjuk, hogy ne nyomkodják a gyerekek) és megőrzi a beállításokat is, ha úgy szeretnénk. Szóval, ez a ventilátor már okos, de a képességeit tekintve egy hagyományos ventilátorhoz hasonlít. Kivéve persze a szállított levegő mennyiségét és a halk működést.

Ennek a megoldásnak az ára a AE406CE2F823 kuponkóddal 25 530 forint itt:

Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Lite

 


 

Xiaomi Smart Standing Fan 2

Jön a kánikula, vegyél okos Xiaomi ventilátort! 2

Az előző verzió okosabb tesója, vagyis ez már nem Lite. Ebből kifolyolag vannak már plusz képességei a telefonos vezérlés mellett. A keltett zaj természetesen itt is alacsony, más ventilátort is kapott, és a normál fújás mellett képes már a szelet is imitálni. Ez lényeében abból áll, hogy egy alforitmus dinamikusan változtatja egy bizonyos tartományban a fújás erősségét, így olyan érzetet kelt, mintha a változó erősségű szellő érné az arcunkat. Kipróbáltam, tényleg kellemes.

Ezen kívül az oszcilláló mozgás is elég széles, 140 fokos, és a fújás erőssége már nem csupán 3 fokozatban állítható, hanem fokozatmentes, szóval a beállítható erősségek száma lényegében végtelen (persze nem, 100 fokozat van, de ezek között észrevehetetlen lépésekkel válthatunk).

A gép ára valamivel magasabb, mint a Lite esetén, de szerintem ez az, ami igazán megéri az árát! A AE406CE2F823 kuponkóddal 29 230 forint itt:

Xiaomi Smart Standing Fan 2

 


 

Smartmi 2S Floor Fan

Jön a kánikula, vegyél okos Xiaomi ventilátort! 3

Ez a ventilátor a képességek terén szinte teljesen megegyezik az előző verzióval, ám az a három eltérés, amit találunk meghatározhatja, hogy melyiket vegyétek meg. Az egyik, hogy a teljesítménye nem 20- hanem 25 watt, a másik, hogy 35-heyett 31,5 decibell a maximális zaj, ám ami ezeknél sokkal fontosabb, hogy ebben már van akkumulátor is! Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem vagyunk konnektorhoz kötve, kivihetjük magunkkal a kerbe is, ha úgy tetszik.

Szerencsére az ára alig magasabb, mint az akku nélküli változatnak, a AE406CE2F823 kuponkóddal 30 340 forint itt:

Smartmi 2S Floor Fan

 


 

Xiaomi Mi Smart Standing Fan Pro

Jön a kánikula, vegyél okos Xiaomi ventilátort! 4

Ez a család legdrágább tagja, de szerencsére ez sem őrült drága. Megmondom őszintén, nem tudom iért érné meg eezt megvenni az előző helyett. Lényegében minden képességében azonos, van, amiben kicsit gyengébb, szóval pro verzió ide, pro verzió oda, hacsak nem az a célod, hogy kiadj néhány ezer forintot feleslegesen, akkor ne ezt válaszd.

Mondjuk egy okot mégis tudok, ha az előző kifogy a raktárról, akkor ezt is nyugodtan megveheted, mert van benne wifi, okos is, akkumulátoros is, utánozza a szelet is, szóval tud mindent ez is.

Ha ezt vennéd, akkor a AE406CE2F823 kuponkóddal 32 930 forintért kosárba teheted itt:

Xiaomi Mi Smart Standing Fan Pro

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.