Válassza az Oldal lehetőséget

Két új otthoni vezetéknélküli telefont mutatott be a Siemens

A telefonok nyújtotta 25 órás beszélgetési és 210 órás készenléti időnek, valamint a kihangosító funkciónak köszönhetően olyan hosszúra nyújthatjuk csevegéseinket családtagjainkkal vagy barátainkkal, ahogy az éppen jól esik.

A Siemens Gigaset A580 és A585 közötti egyetlen különbség az az üzenetrögzítő léte vagy nem léte, mely utóbbinak a sajátsága. Az A585 akár 25 percnyi üzenetet is képes rögzíteni és tárolni, a nem fogadott hívásokat pedig a kijelző ikonja jelzi. Az utolsó 25 hívás megtekinthető, az azokhoz tartozó információkkal (név, hivásidő) együtt, melyeket közvetlenül vissza is hívhatunk. A telefonkönyvben 150 nevet és telefonszámot tárolhatunk. Ha olyan számot írunk be, és tárcsázunk, amit már tartalmaz a telefonkönyv, akkor a számhoz tartozó név jelenik meg a kijelzőn. Ha pedig nincs kedvünk vagy időnk hosszú beszélgetésekre, akkor SMS-t is küldhetünk vagy fogadhatunk a készülékkel 160 karakter terjedelemben.

Két új otthoni vezetéknélküli telefont mutatott be a Siemens

A Siemens Gigaset A580 és A585 telefonok augusztus elejétől kaphatók hazánkban. A Gigaset A580 ára várhatóan 10 ezer, az üzenetrögzítővel rendelkező A585 ára pedig 12 500 forint körül alakul.

Két új otthoni vezetéknélküli telefont mutatott be a Siemens 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2