Válassza az Oldal lehetőséget

Két uncia rezet alkalmaz memóriamoduljain az A-DATA

Az újonnan bevezetett eljárásnak köszönhetően a modulok extrém magas órajele alacsony feszültségértékkel párosul.

Az A-DATA legújabb memóriamoduljainál egy olyan technológiát vezet be, amelyet leginkább a GIGABYTE Ultra Durable 3-as alaplapjai, egy GeForce GTX 260-as grafikus kártya, esetleg az ASUS nemrégiben bemutatott deszkája kapcsán ismerhettünk meg. A DDR3-as memóriák nyomtatott áramköri lapja — a példaként felhozott hardverekéhez hasonlóan — dupla annyi, tehát két uncia réz felhasználásával készül, ami egyrészt javítja a hőelosztást és növeli az energiahatékonyságot, másrészt fokozza a túlhajtásra való hajlandóságot.

A két uncia réz alkalmazása, illetőleg a TCT (Thermal Conductive Technology) technológia jelenléte a gyakorlatban is kifejti jótékony hatását, hiszen a kétcsatornás működésre felkészített, 2 × 1 GB-os vagy 2 × 2 GB-os kiszerelésben érkező, XPG Plus DDR3-2200+ v2.0 elnevezést viselő memóriacsomag DDR3-as egységei 8-8-8-24-es időzítések és 1,65 V-os üzemfeszültség mellett érik el a 2200 MHz-es sebességet.

Két uncia rezet alkalmaz memóriamoduljain az A-DATA

Az élettartam garanciával érkező XPG Plus DDR3-2200+ v2.0 heteken belül kereskedelmi forgalomba kerül, ám az ajánlott fogyasztói árról e pillanatban mit sem tudni.

Két uncia rezet alkalmaz memóriamoduljain az A-DATA 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2