Válassza az Oldal lehetőséget

Ma 18 órakor karácsonyi HOC TV, benne: ATI Radeon HD 6870

Sajnos legutóbbi adásunk óta egy hosszabb szünet következett, ennek több oka is volt, ma viszont nekivágok az első itthoni HOC TV sugárzásának, tartsatok velem!

Az legutolsó adásunk óta igen sűrű volt a programunk, mondhatni, az életünk is. Túl kellett esnünk a költözésen, a budapesti szerkesztőség felszámolásán, haza kellett juttatni mindent, valamennyire beleszokni az otthoni munkába, és minél hamarabb behozni a lemaradást, amit a költözés okozott. Úgy gondoljuk, ez sikerült, és reményeink szerint Ti is észrevettétek, hogy az utóbbi hetekben elég szép számban tudtunk friss cikket kihelyezni az oldalra, tehát volt olvasnivaló bőven.

Ma 18 órakor karácsonyi HOC TV, benne ATI Radeon HD 6870

Ez viszont azt vonta maga után, hogy a HOC TV-vel kevesebb idő volt foglalkozni, bár hozzá kell tennem, hogy nem is nagyon volt olyan tesztcucc, amit a TV keretein belül jól be tudtunk volna mutatni, vagy elég érdekes lett volna. Azonban nem rég befutott két videokártya, egy ATI Radeon HD 6850 és HD 6870. Mindkét darab magától az AMD-től érkezett, így nem meglepő, hogy mindkét esetben referencia megoldásról van szó. A HD 6850-et már teszteltük adásban és cikkben is, így most a Barts XT-n, azaz a HD 6870-en van a sor, hogy megmutassa, mit is tud valójában.

Ma 18 órakor karácsonyi HOC TV, benne ATI Radeon HD 6870

A mai adás az első itthonról eszközölt műsor lesz, így egyelőre még fogalmam sincs, technikai szempontból hogyan fog alakulni, ráadásul közben egy új myshowroom verzió is kijött, úgyhogy indokolt a veszélyességi pótlék. Remélhetőleg Ti itt lesztek velem, és együtt dolgozunk majd azon, hogy az itthoni környezetben is hasonlóan jó körülményeket tudjunk teremteni az adásnak, mint ahogy eddig tettük. A műsor kezdetét illetően este 18 órára gondoltam, tekintettel azokra, akik munkából sietnek haza, remélhetőleg aki 17 óráig dolgozik, haza tud érni a kezdésre. Az észrevételeket, kéréseket a hír alá várom hozzászólás formájában.

Ma 18 órakor karácsonyi HOC TV, benne ATI Radeon HD 6870

Várunk tehát mindenkit sok szeretettel a monitor és/vagy TV elé ma 18 órára!

Ma 18 órakor karácsonyi HOC TV, benne: ATI Radeon HD 6870 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2