Válassza az Oldal lehetőséget

Magyarország elit programozói versengtek az NNG-nél

Hatalmas csatával zárult az NNG C++ Grand Prix programozói versenye december 7-én a szoftverfejlesztő cég budapesti székházában.

c grandpix_ngg
A selejtezőkön elindult, összesen mintegy háromszáz kódolóból nyolc diák- és hat szenior csapat jutott a döntőbe, hogy végül az NNG programozói által készített feladványon mérjék össze tudásukat. 

Idén a 288 jelentkezőből alkotott 96 csapatból az előselejtezőt követően végül 42 fő, összesen 14 team maradt állva. Nyolc diák és hat szenior csapat versenyzett a döntőben, hogy kiderítsék, melyikük a legjobb a számítógépes algoritmusok világában. Hatalmas küzdelemben végül a legfiatalabbakból álló Calmare csapat által írt kliens diadalmaskodott a C++ Grand Prix programozói versenyen.

A döntőben 13 másik csapatot maga mögé utasító Calmare tagjai a 2014-es barcelonai Mobile World Congress konferencián való részvételre is jogot nyertek. Második helyen a szintén juniorokból álló giliszta végzett, számukra az NNG egy-egy Hermann Miller Celle különlegesen ergonomikus széket ajánlott fel, a harmadik helyet pedig a szintén egyetemistákból álló 0b11umvirátus szerezte meg, amelynek tagjai Leap MotionTM Controllereket kaptak. A Red Bull által biztosított, a legjobb szenior csapatnak járó különdíjat, három darab 2014-es Forma-1 Magyar Nagydíj belépőt a We are Laser Focused tagjai szerezték meg.

Magyarország elit programozói versengtek az NNG-nél 1

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2