Válassza az Oldal lehetőséget

Megérkezett a Xiaomi Mi 8 európai verziója és ajándék Mi Band 3 okoskarkötőt kapunk hozzá

Megérkezett a Xiaomi Mi 8 európai verziója és ajándék Mi Band 3 okoskarkötőt kapunk hozzá

Ennél jobb párosítás most nem nagyon léteztik, ráadásul a telefon akciós áron kapható, a karkötő pedig ajándék.

Megérkezett a Xiaomi Mi 8 európai verziója és ajándék Mi Band 3 okoskarkötőt kapunk hozzá

Nagyon vártuk már ezt a telefont, hiszen eddig csak olyan verziót vehettünk, ami nem ismerte a hazánkban is B20 800 MHz-es LTE sávot. A mostani, a Global verzió már ezen a téren is jó lesz itthon.

xiaomi mi 8 2

A Xiaomi Mi 8 a cég jelenlegi zászlóshajója, ehhez képest viszont nagyon barátságos árcédulát akasztottak rá. A központi egység a jelenleg elérhető leggyorsabb Qualcomm Snapdragon lapka, a 845-ös, ami nyolc maggal és 2,8 GHz-es sebességgel szolgál minket. Természetesen ahogy az egész központi egység, a processzor, úgy a videovezérlő is bika lett, és egyéb képességek terén sem áll rosszul.

xiaomi mi 8 3

A jelenleg akciós áron kapható verzióban például 6 GB memória és 64 GB beépített tár lapul. A Bluetooth 5.0-ás, a wifi pedig kétcsatornás és az ac szabvánnyal is boldogul. Szenzorból minden van, ami csak lehet egy telefonban, a kijelző pedig AMOLED és FHD+ felbontású, ami jelen esetben 2248 x 1080 pixelt takar. Nem szabad elfeledkezni a kamerákról sem, hiszen az előlapi 20 megapixeles csoda már fel van szerelve a Xiaomi mesterséges intelligenciájával és képes több tucat téma megkülönböztetésére, ahhoz állítva a legjobb beállításokat. A hátlapi kamera a Xiaomi kötelékében már az elődnél, az Mi 6-nál is a tökéleteset súrolta, de annak bemutatása óta eltelt egy kevés idő és a konkurencia is megerősödött. Emiatt az Mi 8 is új kamerákat kapott, konkrétan két 12 megapixeleset, amiknek nagyon jó rekeszértéket sikerült kialakítani. Természetesen képes mélységelmosásr hardveresen és van hardveres zoom is.

xiaomi mi 8 4

Ahogy feljebb olvashattátok ez a telefon most akciós áron vehető meg a bemutatkozó akció keretében. Július 23-tól július 30-ig 590 dollár helyett csak 490 dollárt kell érte fizetnünk, ráadásul az első 2000 vásárló még egy új Xiaomi Mi Band 3 okoskarkötőt is kap ajándékba. Ez utóbbi már mostt nagy népszerűségnek örvend, ami nem csoda, hiszen az elődön, az Mi Band 2-ön faragták tovább, így a már-már tökéletes okoskarkötő még jobb lett.

 

Ha szeretnél a bevezető akcióról többet megtudni, akkor ide kattints: Xiaomi Mi 8 bevezető akció

Ha pedig szeretnél minél gyorsabban egy telefont, hogy kapj ajándék karkötőt akkor ide: Xiaomi Mi 8 ajándék Xiaomi Mi Band 3 okoskarkötővel

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.