Válassza az Oldal lehetőséget

PowerColor: élettartam-garancia ATI videokártyákra?

A számítástechnikában már évek óta igen agresszívan jelenlévő piaci harc folyamán egyre több gyártó csábítja vevőit azzal, hogy bizonyos termékeire élettartam-garanciát vállal.

A PowerColor ma bejelentette: minden 2006. január 24-e után gyártott ATI Radeon X1900-as családba tartozó videokártyájára élettartam-garanciát vállal. A gyártó ezzel a lépéssel akarja méginkább bizonyítani a felhasználók felé szakértelmét és termékei kiemelkedő minőségét.

PowerColor élettartam-garancia ATI videokártyákra

Az élettartam-garancia a következő feltételeket foglalja magában:

  • Az egész dobozos X1900-as szériára vonatkozik
  • A kártyán nem lehetnek fizikai sérülések
  • A vásárlás után regisztrálni kell termékünket
  • Egyelőre csak az USA és Kanada területén érvényes
  • A postai költségeket a vásárló állja
  • A garancia keretében a hibás terméket javítják, ha ez nem megvalósítható, akkor a felhasználó egy újat kap helyette, de csak abban az esetben, ha rendelkezésre áll adott legyártott mennyiség a kártyából

Chrissy Chang, a PowerColor marketing osztályának egyik vezetője a következőket mondta: “Azért szántuk rá magunkat erre a lépésre, mert nagyra értékeljük azon ügyfeleinket, akik vásárlásaikkal támogattak minket hosszú éveken át. Nagyon sok alternatíva kínálkozik azok számára, akik manapság grafikus kártyát szeretnének vásárolni, de úgy láttuk, hogy ez a nagy kínálat nem párosul megfelelő terméktámogatással. Megértettük, hogy a megbízhatóság és a minőség az, ami leginkább dönt a vásárlásoknál, ezért a PowerColor kötelességének érzi azt, hogy a felhasználók termékük megvétele után még jó ideig élvezzék a cég támogatását.”

PowerColor: élettartam-garancia ATI videokártyákra? 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2