Válassza az Oldal lehetőséget

Sok kicsi sokra megy: Jutalom Plusz a Vodafone-nál

Sok kicsi sokra megy: Jutalom Plusz a Vodafone-nál

sim-vodafoneA Vodafone a piacon kivételes, hanghívásra, sms-re és internetezésre is felhasználható extra bónuszokkal kedveskedik a feltöltőkártyás ügyfeleknek.

Október 3-tól vezette be a Vodafone új feltöltőkártyás tarifáját, a Jutalom Plusz-t, amelynél a kettőtől hatezer forintig terjedő bónusz akkor aktiválódik, ha az adott hónapban a tetszőleges számú, akár több kisebb feltöltés összege eléri az 5000 forintot – így nem szükséges egyszerre jelentősebb összeggel feltölteni a kártyát. Ezt a bónuszt – a felhasználók igényeit és szokásait figyelembe véve – természetesen nem csak hanghívásokra és sms-re lehet felhasználni, hanem mobilinternetezésre is, ami manapság egyre több ember számára vált szinte elengedhetetlenné. Ez jelenleg egyedülálló a piacon, hiszen a bónusz a havi feltöltés összege alapján jár, így mindenkinek megvan az esélye arra, hogy következő hónapban nagy bónuszokat kapjon, és szabadon internetezhessen.

A Jutalom Plusz tarifát választók számára a fent említett összeg elérése után automatikusan jár a bónusz. Minél nagyobb az adott hónapban a feltöltések összege, annál nagyobb értékű a jutalom, ami akár 6000 forint pluszt is jelenthet a feltöltésen felül.

voda1

A Vodafone legújabb ajánlata tehát azoknak éri meg legjobban, akik többször kisebb összeggel szokták feltölteni kártyájukat, havi szinten elérik az 5000 forintos feltöltést és telefonjukat internetezésre is szeretnék használni. Nekik nincs más teendőjük, mint kiválasztani a Jutalom Plusz tarifát, feltölteni kártyájukat, és várni a bónuszokat, amelyeket a Vodafone ajándékoz nekik.  

Mostantól ráadásul azon Vodafone ügyfelek is ingyen internetezhetnek a mobiljukon, akik VitaMAX Standard, Party, Klub vagy Tuning tarifával rendelkeznek, vagy a jövőben ezen tarifák valamelyikét választják. A Jutalom Nettel már egyetlen feltöltés után is lehet ingyen internetezni, így például a 3000 forintos feltöltés jutalma 100 MB belföldi adatforgalom.

voda2

Forrás: vodafone.hu

Sok kicsi sokra megy: Jutalom Plusz a Vodafone-nál 1

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2