Válassza az Oldal lehetőséget

Spanyol vagy lengyel raktárból viheted a Xiaomi szelet utánzó ventilátorát

Spanyol vagy lengyel raktárból viheted a Xiaomi szelet utánzó ventilátorát
Rendkívül innovatív, mégis pofonegyszerű a Xiaomi megoldása.

Spanyol vagy lengyel raktárból viheted a Xiaomi szelet utánzó ventilátorát

Ennek a szerkezetnem az előnyeit leginkább nyáron tapasztalhatjuk meg, amikor a kánikula elől menekülünk a négy fal közé.

Spanyol vagy lengyel raktárból viheted a Xiaomi szelet utánzó ventilátorát 1

Nem másról lesz most szó, mint álló ventilátorról. szerintem mindenki látott már hasonlót, de ilyet még biztos nem. Ezt a Xiaominál tervezték, és ahogy megszokhattuk, a kínai gyártó műhelyéből olyan szenzációs dolgok kerülnek elő, hogy csak tátjuk a szánkat. A legtöbbször egyszerű, ötletes, innovatív és dizájnos dolgokat látunk, és csak azt nem értjük miért nem jutott ez eszébe valaki másnak már sokkal előbb.

Spanyol vagy lengyel raktárból viheted a Xiaomi szelet utánzó ventilátorát 2

A Xiaomi Mi ventilátor is ilyen. Mint szinte minden eszköz, úgy ez is okos, vagyis a mobilunkról vezérelhetjük. ehhez le kell tölteni egy appot a telefonunkhoz tartozó áruházból (Windowshoz nem lesz ilyen), és a képernyőn, a fotelt, függőágyat, kanapét el nem hagyva távolról is beállíthatjuk a működést. Ez azonban még semmi. A gyártó akkumulátort is épített a szerkentyűbe, így olyan helyen is használhatjuk, ahol nincs kettőhúsz, így például kivihetjük a teraszra, nem lesz gond a konnektor hiánya.

Spanyol vagy lengyel raktárból viheted a Xiaomi szelet utánzó ventilátorát 3

Na, ez már kezd érdekes lenni, de a java még csak most jön! Azt megszokhattuk, hogy egy álló ventilátornál szabályozhatjuk a fújás erősségét, és azt is elérhetjük, hogy a ventilátor feje elforduljon, hogy ne egy irányból érkezzen a hűsítő légmozgás. a Xiaominál ennél is tovább mentek. Itt nem csak a fújás erőssége, a fej mozgása szabályozható, hanem azt is elérhetjük, hogy a ventilátor által keltett légmozgás hasonlítson a szélre. Ezt úgy érték el, hogy a ventilátor motorja egy véletlen algoritmus segítségével szabályozza a motor fordulatszámát. Ezt a természetes légmozgást utánzó működést négy különböző erősségre állíthatjuk.

xiaomi_mi_smart_dc_frequency_stand_fan_4.jpg

Tudom, ennek a hírnek, bemutatónak nem most, hanem nyár elején kellett volna megjelennie, hiszen ki vesz télire ventilátort? A szezon biztos nem most kezdődik, de egyrészről jövőre is lesz nyár, ráadásul van valami globális felmelegedés is, szóval könnyen lehet, hogy melegebb lesz mint idén. Másrészről meg jön a karácsony is, és ilyenkor nem biztos, hogy csak a sál-sapka-kesztyű kombó játszik – tél lesz ugye -, hanem lehet venni mindenféle dolgot, olyat is, amit csak nyáron fogunk használni. Szóval ajánlom figyelmetekbe ezt a remek szerkezetet, szerintem aki ilyet kap ajándékba, annak biztos felfelé fog görbülni a szája!

Spanyol vagy lengyel raktárból viheted a Xiaomi szelet utánzó ventilátorát 4

 

Itt találtok további részleteket és vásárlási lehetőséget: Xiaomi Mi Smart DC Frequency Stand Fan – vásárláshoz használd a 104971501850817379 kuponkódot!

 

Főbb jellemzői

Termék neve: Xiaomi padló ventilátor 2020
Termék modell: jllds01dm
Termék típusa: padló ventilátor
Névleges feszültség: 220 V
Termék zaj: kevesebb, mint 63 dB
Rotor átmérője: 285 mm
Termék nettó súlya: 3,4 kg
Termékméret: 343 x 330 x 1000 mm
Tápvezeték hossza: 1,6 m

 

További Xiaomi hírek oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.