Válassza az Oldal lehetőséget

Thermaltake Tide Water: integrált vízhűtő videokártyákra

Napjaink játékai minden egyes megahertznyi teljesítményt jól tudnak hasznosítani videokártyánkból, ezért az is sokat számít, hogy mennyit tudunk kihozni pluszban a gyári órajelekhez képest. Ehhez persze elkél egy jó hűtő.

A Thermaltake Tide Water meglehetősen szokatlan, de ügyes megoldást biztosít a grafikus mag megfelelő hűtésére. Az oldalunkon már régebben bemutatott, hangzatos nevű PowerColor X800 GT EVO Tide Water is ezt a hűtőt használja. Alapvetően egy dupla PCI-foglalatot elfoglaló eszközről van szó, amelyből csak a hűtőblokk, és az ehhez csatlakozó két cső lóg ki.

Thermaltake Tide Water integrált vízhűtő videokártyákra

A Tide Water minden hőátadó eleme vörösrézből készült, a hűtőventilátor fordulatszáma kézzel állítható, és a gyártó ígérete szerint 10 000 óra működési ideig hozzá sem kell nyúlni, ami vízhűtő létére meglehetősen jó eredmény. Bár ez a képen alig látszik, de aktív keringetéssel rendelkezik a rendszer – a kis méretű, 72 liter/órás pumpa a “Thermaltake” felirat alatt helyezkedik el.

Thermaltake Tide Water integrált vízhűtő videokártyákra

A blokk felfogatási mechanizmusa kompatibilis az ATI és az NVIDIA termékeivel is. Összesen két hátránya van a Tide Waternek: két szabad PCI-foglalatot elfoglal, és a grafikus memória hűtését semmilyen módon nem biztosítja.

A teljes teszt ezen a hivatkozáson keresztül olvasható.

Thermaltake Tide Water: integrált vízhűtő videokártyákra 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2