Válassza az Oldal lehetőséget

Új mobilokkal jelentkezik a SonyEricsson

Új mobilokkal jelentkezik a SonyEricsson

altA SonyEricsson három új készüléket mutatott be a nagyközönség számára.

Az Xperia Ray sokaknak már ismerős lehet, régebben mi is beszámoltunk róla, akkor még Urushi néven. 3,3 hüvelykes 854×480 képpont megjelenítésére alkalmas kijelzővel rendelkezik. Fényképeinket a 8 Megapixeles optika segítségével készíthetjük el. Az Android 2.3 rendszer sebességéről az 1 GHz-n ketyegő processzor gondoskodik. A Ray az év harmadik negyedévében kerülhet majd a boltok polcaira.

alt
SonyEricsson Xperia Ray

A következő újdonság Xperia Active néven érkezik. Ez egy por és vízálló Android-os okostelefon, és az ígéretek szerint nedves kézzel is tudjuk majd kezelni az érintőkijelzőt. A gyártó közleménye szerint 1 méter mély vízben akár 30 percet is kibír az Active. A készülék sebességéről szintén 1 GHz-n üzemelő processzor felel. A 3 hüvelykes kijelző 480×320-as felbontással bír. Fényképeinket az 5 Mpixeles érzékelővel készíthetjük el, melyet sötétben LED villanó segít. A megjelenés szintén az év harmadik negyedévében várható. 

alt
SonyEricsson Xperia Active

Végül, de nem utolsósorban itt van a SonyEricsson Txt. Erről egyelőre nem lehet még sokat tudni, ám annyi biztos, hogy ez is a harmadik negyedévben érkezik, illetve 2,6 hüvelykes kijelzővel fog rendelkezni. A gyors szövegbevitelt a teljes fizikai QWERTY billentyűzet biztosítja majd. 

alt

SonyEricsson Txt

A készülékek árával kapcsolatban egyelőre nem áll rendelkezésre információ.

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2