Oldal kiválasztása

PC-s hangszórókkal jelentkezik a Pioneer

PC-s hangszórókkal jelentkezik a Pioneer

pioneer_logoEgy 2.0-ás (S-MM301) és egy 2.1-es (S-MM751RU) hangszórórendszerrel állt elő a Pioneer, melyeket személyi számítógépekhez terveztek.

A régi időket idéző S-MM301 elsősorban laptopok mellé készült, a hordozhatóság érdekében fémrács védi a membránokat. A gépekhez USB-vel csatlakozik, a működéshez szükséges energiát is innen kapja, de legalább nem kell külön hálózati kábelt cipelnünk. Igaz így hamar ki is derül, hogy nem a vájtfülűeknek készül, viszont jóval erőteljesebb, jobb hangon szólal meg, mint amire a legtöbb notebook apró hangszórói képesek, apró mérete miatt pedig elfér a táskában a gép mellett. A kezelőszervek is a mobil eszközöknél jól bevált módszert alkalmazzák, azaz nem potméterrel, hanem plusz/mínusz/némítás gombokkal állíthatjuk a hangerőt. Ára 49 dollár.

33a

Sokkal érdekesebbnek ígérkezik azonban az a Pioneer asztali rendszere. A különleges dizájn mögött összesen 40 Watt teljesítmény lakozik, ebből a mélynyomó 20 Wattot, a hangszórók 10-10 Wattot tesznek ki. A “mélyláda” –a gyártó ígéretei szerint– a MAXX Bass Dynamic Sound technológiának köszönhetően még gazdagabb, jobb hangzást biztosít. A szetthez jégkorong formájú vezetékes távirányítót kapunk, melyen a hangerőszabályzó mellett a lejátszást is vezérelhetjük (stop, play, stb). Valamint, ha a PC bekapcsolása nélkül is szeretnénk zenét hallgatni, akkor az SD kártyaolvasó vagy az USB port segítségével szólaltathatunk meg MP3/WMA tartalmakat. Az Egyesült Államokban már mindkét termék kapható, az S-MM751RU 119 dollárba kerül.

33b

A szerző bemutatása

Árfolyamváltó

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink