Válassza az Oldal lehetőséget

12 megapixellel támad az LG legújabb mobilja

A dél-koreai gyártó nem ismer tréfát, ha innovációról van szó.

A nemrégiben megszellőztetett, második generációs Chocolate mellett az LG újabb fronton nyit támadást a konkurencia ellen, mégpedig a GC 990 Louvre személyében: a mobil legimpozánsabb paramétere vitán felül a 12 megapixeles kamera, amely a Schneider-Kreuznach műhelyéből származó optikának, valamint a fejlett szoftveres képességeknek köszönhetően bámulatos minőségben képes a pillanat megörökítésére. Ebben jelentős szerep hárul a xenon vakura, valamint az automatikusan működő fókuszrendszerre is; utóbbi manuális vezérléséhez elég a készülék érintésre érzékeny kijelzőjére böknünk, és az optika azonnal a megjelölt területre fókuszál. Külön kiemelendő a mozgóképek rögzítésének lehetősége, amelyre 30 képkocka / másodperces sebességgel, nem kevesebb, mint 1280 × 720 képpontos felbontás mellett is lehetőségünk van!

A Louvre egyéb képességeiben sem kell csalatkoznunk, hiszen a 3,2 hüvelyk nagyságú kijelző mellett GPS vevő, Wi-Fi és Bluetooth rádiók, valamint TV-kimenet is helyet kapott az eszközben.

 12 megapixellel támad az LG legújabb mobilja

Az S-Class Touch UI felülettel ellátott mobillal egyetlen jelentősebb probléma akad, mégpedig hogy egyelőre kizárólag néhány darab létezik belőle: az LG közlése szerint csupán egy kidolgozás alatt álló koncepcióról van szó. Habár a gyártó a GSM Arena értesülései szerint konzekvensen elzárkózik a készülék ebben a formában történő piacra dobásától, mi azonban nem lepődnénk meg, ha a Louvre végül mégis a boltok polcain kötne ki.

12 megapixellel támad az LG legújabb mobilja

12 megapixellel támad az LG legújabb mobilja 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2