Válassza az Oldal lehetőséget

4 millió Windows 8 frissítés

A Microsoft új rendszerének premierjét nagy várakozás előzte meg, hiszen a gyártó szerint a Windows 95 óta nem történt akkora változás mint most. Ezzel az állítással nehéz lenne vitatkozni, hiszen megkaptuk a csempéket az asztali gépünkre is.
Az új operációs rendszer nem csak a teljesen lecserélt kezelőfelületben, hanem a régebbi verziókról történő frissítés költségeiben is újat hozott. A hivatalos Windows rendszert birtoklóknak mindössze 9000 forintot kell kicsengetniük, ha Windows 8-ra szeretnének váltani. Az ajánlat felettébb csábító, és erre a csábításra szükség is lesz, hiszen a csempés rendszer nem aratott osztatlan sikert. Az átállás gyakorlatlan felhasználók számára igazi kín lehet, de azok számára is okozhat nehéz perceket, akik gyakorlottnak gondolják magukat.
Az új rendszer sikeréről vagy sikertelenségéről az eladott 4 millió frissítés még nem sokat mond, de Steve Ballmer szerint a fogadtatás eddig jobb, mint a Windows 7 esetében volt, ráadásul állítása szerint a komolyabb bevétellel kecsegtető vállalati szegmens is erősen érdeklődik. Ez utóbbi állítással kapcsolatban van némi fenntartásunk, hamarosan kiderül mennyire fedi a valóságot.

4 millió Windows 8 frissítés 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2