Válassza az Oldal lehetőséget

Alfawise nyereményjáték a Facebookon

Alfawise nyereményjáték a Facebookon

Azt ígértük, hogy szeptemberben indulnak a játékok, itt az első!

 Alfawise nyereményjáték a Facebookon

A GearBest támogatásával indul az első játék, amiben Alfawise TV-boxot, porszívót és elektromos fogkefét nyerhettek. A játék minden Facebook oldalunkon futni fog. Ahhoz, hogy nyerj nem kell  mást tenned, mint megosztani a Facebook bejegyzést az ismerőseiddel, ezután pedig írni egy hozzászólást, amibe beleteszed a GearBest áruházban található bármelyik Alfawise termék linkjét, valamint megjelölöd a hozzászólásodban minimum egy ismerősödet, aki szerinted örülne az ajánlott Alfawise terméknek. Az Alfawise termékeket itt találod: Alfawise termékek a GearBest webáruházban

Remélem nem lett túl bonyolult a feladat, vásárolni nem kell, de jó lenne sok klikket szerezni a GearBestnek, hogy később is kapjunk ajándékokat, amiket szétoszthatunk közöttetek! Ne feledjétek, ma vagyis szeptember harmadikán indult az első nagy őszi akció a GearBest áruházban, szóval, ha már ott vagytok érdemes körülnézni, sok akció vár Titeket! Jó játékot, és sok szerencsét kívánunk!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.