Válassza az Oldal lehetőséget

Alfawise B15 – az autós hűtőládák Rolls-Royce-sza (kupon)

Négy-öt jégakku, semmit nem érő Peltier hűtés, fél óra alatt felmelegszik minden?

Alfawise B15 Smart Portable Car Refrigerator- Blue Koi EU Plug

Itt a nyár, és ilyenkor bizony nagyon jól jön az autóba egy normális hűtőláda. Mondom normális, nem olyan, amit jégakkuval próbálsz hidegen tartani, nem is olyan, amiben egy 2×2 centiméteres Peltier kockának kéne a 20-32 literes ládát lehűtenie.

Alfawise B15 Smart Portable Car Refrigerator- Blue Koi EU Plug

Normál esetben mit várunk el egy hűtőládától? Természetesen működjön az autóban, ne kelljen neki kettőhúsz. Legyen képes tényleg hűteni, nem csak imitálni a hűtést. Lehetőség szerint gyorsan beüzemelhető legyen. Alapértelmezetten ennyi lenne ami mindenképpen fontos. Itt van azonban az Alfawise B15, ami ennél sokkal, de tényleg sokkal többet nyújt!

Alfawise B15 Smart Portable Car Refrigerator- Blue Koi EU Plug

Kezdjük ott, hogy ebben a 15 literes dobozban tényleg kompresszor dolgozik, olyan, mint egy hagyományos otthoni hűtőszekrényben. Ez nagyjából azzal jár, hogy képes hűteni, sőt, ha úgy szeretnénk, akkor akár fagyasztani is. A működési tartománya plusz 20- és mínusz 20 Celsius között van, ráadásul olyan teljesítményt kapunk, amivel plusz 25 fokról egy óra alatt mínusz 20 fokra képes hűteni. Ez azért már döfi, ahogy mondani szokták.

Ha azt hittétek, hogy az extrák sora itt véget ért, akkor nagyon tévedtek! Fontos, hogy egy hűtőláda minél többféle áramforrással elboldoguljon. Az Alfawise B15 esetén ezzel sincs hiba, mert autókban 12 volton és 24 volton is eléldegél, de ha megérkezünk az úticélra, akkor bedughatjuk akár a 220-ba is, és hűt tovább. Sőt, ha úgy kívánod vehetsz bele Lithium-Ion akkumulátort is, ha így teszel, akkor vezetékmentes működést kapsz, ráadásul a hűtőláda még külső akkumulátorként is szolgálhat, feltöltheted rajta keresztül a telefont vagy tabletet, vagy egyszerűen, mint egy konnektorba bedughatod a kempnglámpát.

Alfawise B15 Smart Portable Car Refrigerator- Blue Koi EU Plug

Mondhatnánk, hogy ez már sok a jóbol, de még mindig tudom folytatni. Igazi érdekesség, hogy az Alfawise B15 hűtőláda Bluetooth kapcsolatot is kapott. Ezen keresztül csatlakoztathatod a telefonodat, és a telefonra letöltött applikáción keresztül vezérelni is tudod a ládát. Vagyis a hűtő a csomagtartóban, Te az anyósülésen és könnyedén állíthatod a hőfokot, hogy ha kiszáltok gatantáltan hideg legyen az üccsi és a sör. Mivel a ládában kompresszor van viszonylag nagy az áramfelvétele, főleg a kompresszor indulásakor. Emiatt kell valami védelem, hogy ne terhelje túl az autó elektromos rendszerét. Természetesen ez is megtalálható benne. Automatikusan figyeli az autó elektromos rendszerét, a feszültség nagyságát, és ha szükséges, például az önindító bekapcsolásakor leállítja magát.

Alfawise B15 Smart Portable Car Refrigerator- Blue Koi EU Plug

Talán már Ti is értitek miért hasonlítottam egy Rolls-Royce-hoz ezt a hűtőládát. Mindent tud, sőt annál sokkal többet is. Igazából nem is hűtőláda ez, hanem egy hűtőláda méretű hűtőszekrény, ami könnyedén befér a csomagtartóba, és akár a fagyasztott árut is viheted vele úgy, hogy az nem olvad ki. Persze a tudásnak ára is van, ezt nem kapjuk meg egy jégakkus láda áráért. Igaz, a gyártó szerint a beépített védelmek miatt a szerkezet akár 10 évnél tovább is szolgálhat minket, így, ha a költséget éevekre bontjuk már nem is tűnik olyan soknak, amit az árcédulán találunk.

Jelenleg az Alfawise B15 kuponnal vásárolható meg, ára pedig így 189,99 dollár, vagyis nagyjából 55 ezer forint. Ha úgy döntessz, hogy befektetsz egy ilyen hűtőládába, akkor itt találod meg:

Alfawise B15 kompresszoros, autós hűtőláda – Gearbest – 189,99 dollár – Kuponkód: GBSZ3802

Ha kevésnek érzed a 15 literes kapacitást, akkor kicsit drágábban, de még mindig kuponnal megveheted a Tecney CX40 nevű ládát, ami az Alfawise B15 minden képességével rendelkezik, de a kapacitása 40 liter. Ezt itt tudod megvásárolni:

Tecney CX40 kompresszoros hűtőláda – Gearbest – 259,99 dollár – Kuponkód: GBSZ7702

Tecney CX40 Smart Portable Rolling Wheel Car Refrigerator Freezer 40L- Gray EU Plug

Alfawise B15 - az autós hűtőládák Rolls-Royce-sza (kupon) 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2