Válassza az Oldal lehetőséget

Az LG újdonságai az MWC-n

altAz LG Optimus család két új tagja debütál a Mobil Világkongresszuson: az egyik a mindeddig páratlan, szemüvegnélküli 3D okostelefon, az LG Optimus 3D, a másik pedig az LG Optimus Pad, amely Honeycomb Android operációs rendszerrel érkezik majd a felhasználókhoz.

 

LG Optimus 3D
Az LG Optimus 3D készüléket a teljesítményt szem előtt tartva, olyan kivételes jellemzőkkel ruházták fel, mint a fejlett kétmagos, kétmemóriás és kétcsatornás architektúra. Az 1 GHz-es OMAP4 kétmagos processzorral és a versenytársakénál négyszer több videodekóderrel felszerelt LG Optimus 3D rádupláz legközelebbi versenytársának grafikus teljesítményére, így kitűnő teljesítményt nyújt webes böngészés, alkalmazások futtatása és multimédiás tartalmak lejátszása közben is. Az LG Optimus 3D ezenfelül a világon először, a 3D tartalmak rögzítésétől, megtekintésétől egészen a megosztásig terjedően teljes 3D élményt nyújt. Kétlencsés kamerájával bármely pillanatot valóban háromdimenziósan örökíthetünk meg, amelyet azonnal meg is tekinthetünk 3D-ben a szemüveget nem igénylő 4,3 colos WVGA kijelzőn. A felvételek könnyen továbbíthatók más készülékekre, számos csatornán, mint a HDMI vagy a DLNA.

LG Optimus Pad
Alakjából fakadóan kényelmesen, egy kézzel használható a 8,9 colos képernyővel rendelkező LG Optimus. A 15:9 képarányú, full HD 1080p, 1280 x 768 WXGA felbontású, széles képernyős kijelző magával ragadó multimédia környezetet kínál. Az új készüléken a Google táblaeszközökre optimalizált legújabb platformja, a Honeycomb fut, amelynek intuitív, PC-szerű felületén futtathatók a szoftverek. Az LG táblagépének páratlan teljesítménye és kiváló energiagazdálkodása mögött az Optimus 2X-ből ismert 1 GHz-es NVIDIA Tegra 2 kétmagos processzor áll. Ezenfelül az LG Optimus Pad az első 3D-s beépített kamerával rendelkező táblagép, amellyel 3D televízión megtekinthető vagy a YouTube 3D-n megosztható képeket és videofelvételeket készíthetünk.

alt
[+]

A szerzőről