Oldal kiválasztása

Bemutatkozott a Razer Lancehead

Bemutatkozott a Razer Lancehead

A Razer szerint itt az ideje, hogy újragondoljuk mindazt,amit eddig a vezeték nélküli, mégpedig a profi játékosoknak szánt vezeték nélküli egerekről gondoltunk.

small Rzr Lancehead V05

 

A Razer bemutatta a Lancehead-ot, amely szerintük “a világ legmegbízhatóbb, versenyjellegű, vezeték nélküli játék-egere” mostatól. A Razer Lancehead az Adaptive Frequency Technology (AFT) elnevezésű technológiát használja, amely szinkronizálja az adatátvitelt az egér és a felhasználó rendszere között.

Razer azt ígéri, hogy a “lag-mentes adatátvitel felülmúlja minden más vezeték nélküli játék egér hasonló képességét”. A Razer Lancehead egy 5G lézer érzékelőt tartalmaz, amely 16 000 DPI felbontással, 210 inch másodperces (IPS) nyomkövetéssel rendelkezik, és 50 G-os gyorsítást biztosít. A Lancehead az első Razer eszköz, amelyen a Razer Synapse Pro-on fut; Az egér beállításait közvetlenül az egérbe vagy akár felhőbe lehet menteni az “új hibrid fedélzeti és felhő memória funkcióval”. A felhasználók internetkapcsolattal vagy anélkül is hozzá férhetnek a profiljukhoz.

A Razer az egér megalkotásakor együttműködött az Omronnal is, hogy olyan mechanikus egérkapcsolókat fejlesszenek ki együtt, amelyek látenciáját az egyik leggyorsabb a világon. A Lancehead két DPI gombbal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy gyorsan megváltoztassa az érzékenységet. A gombok működését a Razer 50 millió kattintásig szavatolja.

small Rzr LanceheadTE V04

Ráadásként, a Razer bemutatta a Lancehead Tournament Edition vezetékes játék egeret is. Ez az egér hihetetlenül hasonlít a Lanceheadhez, azonban 16 000 DPI-s érzékelőt használ és 450 IPS nyomkövetési sebességet ígér. Mindkét egér RGB LED-ekkel van szerelve, így 16,8 millió szín közűl választhatunk, hogy testre illetve játékhoz szabjuk az egér világítását.

A szerző bemutatása

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Árfolyamváltó

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink