Válassza az Oldal lehetőséget

Elkészült a népszer VLC Media Player új kiadása

A médialejátszót fejlesztő VideoLAN csapat az új kiadásban felkészült a Retina kijelzővel szerelt Mac gépekre.

vlc

A VLC Media Player egy ingyenes, nyílt forráskódú médialejátszó- és keret program, melyet a VideoLAN projekten belül fejlesztenek. A Windows, Linux és Mac OS X alatt egyaránt működő multimédia lejátszó-, kódoló- (encoder) és szóró program számos audio (AAC, AC3, ALAC, AMR, DTS, FLAC, MP3, WMA) és videó (ASF, AVI, FLV, Fraps, MP4, Ogg, MOV H.263, H.264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, WMV) kodeket, fájlformátumot támogat. Az alkalmazás online hang- és videóbeszélgetésekre, és internetes sugárzásra is használható.

7372535874 81a06df11c_b[+]

 

A VLC Media Player 2.0.2 Mac OS X operációs rendszerre szánt verziója teljesen újraírt felhasználói felültetet kapott, ezenfelül a Retina kijelzővel rendelkező gépekhez elkészült a HiDPI mód. Természetesen számos hibajavítás és kisebb-nagyobb optimalizációk is történtek: újraírt digitális TV modul, javítások Windows XP mellett a régebbi videokártyáknál (DirectX kimenetnél), javult a feliratok detektálása, a RAR tömörítésű fájlok, illetőleg az mp4 és a Real médiafájlok lejátszása, valamint frissültek a fordítások (skót gael nyelvi támogatás).

Fontos megjegyezni, hogy a Microsoft operációs rendszereire szánt verzió a Windows XP SP2 előtti környezetet (Windows 2000 SP4, Windows 2003 SP0) már nem támogatja.

vlc-2.0-macosx

VLC Media Player 2.0.2

Letöltés:

Forrás: videolan.org
 

Elkészült a népszer VLC Media Player új kiadása 1

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2