Oldal kiválasztása

Érdekes újdonsággal áll elő a Sanwa Supply: SKB-WL16BK

Érdekes újdonsággal áll elő a Sanwa Supply: SKB-WL16BK

A japán Sanwa Supply úgy gondolta, hogy egy igen érdekes házasság szerelem gyerekét mutatja meg nekünk, ami még sikeres is lehet?

183a

Amiről itt szó van az pedig az, hogy egy olyan miniatűr klaviatúrát dobtak piacra, ami egyben gamepad funkciókkal is fel lett vértezve. Durván megmondva fogtak és benyomtak egy billentyűzetet az analóg kar alá. De miért is lehet ez sikeres? Elsőre biztos mindenki ódzkodik az ötlettől, de gondoljunk csak bele jobban.

183b

Manapság az elképesztő mértékben terjedő okostelefonok már mind vagy fizikai, vagy képernyőn elhelyezett QWERTY billentyűzettel operálnak. Így igazság szerint nem is olyan rossz gondolat ez, hiszen így kapnánk egy kettő az egyben készüléket. Így született meg az SKB WL16BK vezeték nélküli mini billentyűzet, ami 1 analóg kart is kapott. Az ötlet remek iránymutató, hiszen ha jól szerepel, akkor egy új kompakt periféria alakulhat ki ebből.

183c

Jelen esetben ez a kezdeti próbálkozás leginkább egy HTPC társaként lehet remek kiegészítő, ahol az emberi beavatkozás minimális, ugyanakkor mindent el tudok végezni a kezünkben lévő telefonnál alig nagyobb vezeték nélküli eszközzel. Az SKB-WL16BK egy 76 billentyűs QWERTY klaviatúrát ad nekünk, amit egy analóg kar, és az iránybillentyűk mellet multimédia gombok tesznek teljessé. Emellett még két ravaszt is kapott az SKB-WL16BK, ami ismerős lehet a gamepadokből.

183d

A fizikai méretit tekintve a 145 x 90 x 28 milliméteres kiterjedése mellé 168 gramm tömeg társul (ebben már a 2 darab – üzemeléshez szükséges – AA elem tömege is benne van). A készülék vezeték nélkül kommunikál a PC-nkel 2,4 Ghz-es frekvencián. Az SKB-WL16BK egy remek kettő az egyben készülék végfelhasználói ára pedig 174,3 dollár.

Forrás: TechPowerUp!

A szerző bemutatása

Árfolyamváltó

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink