Válassza az Oldal lehetőséget

GKB kamerák – a pofon egyszerűségével

GKB kamerák – a pofon egyszerűségével

Aki nem nézi online TV adásainkat, annak ez a cikk sok érdekességgel fog szolgálni, aki nézi, attól pedig ezúton kérünk elnézést! Na jó, ez csak vicc volt, hiszen az egy órás adásba rengeteg dolog nem fér bele, és jellegénél fogva sem alkalmas egy kimerítőbb bemutató prezentálására. Így aztán kezdjük azzal, hogy aki látta az adást az azért olvassa el ezt a cikket, aki pedig nem, az azért, és utána nézze meg a kamerát és a szoftvert működés közben is!

GKB kamerák - a pofon egyszerűségével 1

Ha már a szoftvernél tartunk fontos megjegyezni, hogy ez a cikk elsősorban a kamerákhoz adott programokról fog szólni, nem pedig az eszközök hardveréről. Ennek egyszerű oka van, a kamerák úgy magukban nem nyújtanak többet, mint az azonos árkategóriát képviselő konkurencia. Az a plusz, ami miatt örömmel próbáltam ki a GKB termékeit a szoftveres támogatásban keresendő. Itt emeljük is ki a támogatás szót, mert esetünkben ez lesz az, ami teljesen felborítja a hálózati kamerák beüzemeléséről eddig fejünkben élő képet.

Bevezetésből ennyinek elégnek is kell lenni, csapjunk a húrok közé!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.