Válassza az Oldal lehetőséget

GKB kamerák – a pofon egyszerűségével

Ahogy cikkünkből kiderült az IP kamerák piacán egy valóban új, mondhatni forradalmi szolgáltatás jelent meg a GKB kamerákkal, illetve a hozzájuk rendelt szoftverrel. E cikk nagy hibája, hogy pont erre az új szolgáltatásra, vagyis az egy klikkes beüzemelésre jutott a legkevesebb szó, ami nem is csoda, hiszen sokat nem lehet taglalni azon a ponton, hogy fogd meg a kamerát, és húzd az ablakba, aztán puff, már működik is. A legszebb az egészben, hogy ez a szolgáltatás ugyan úgy nagy segítség lesz a komolyabb rendszerek beüzemelésén dolgozó szakembereknek, mint azoknak, akik előképzettség nélkül szeretnének belevágni egy otthoni 1-2 kamerás megoldás kialakításába. Sőt, mondhatjuk, hogy előbbi esetben ez a segítség számottevőbb, mint akkor, ha tényleg csak egy vagy két kamerát használunk.

GKB kamerák - a pofon egyszerűségével 1

A GKB kamerákkal foglalkozó HOC TV adásban megemlítettük, hogy a T-Home keretein belül is elindult egy olyan szolgáltatás, ahol meglehetősen húzós belépési díj, és állandó havidíj mellett ajánlanak egy darab kamerát otthonunkba. Ez egy csábító szolgáltatás azok részére, akik maguk nem mertek belevágni még egy kamera beüzemelésébe sem. Mostantól azonban nekik sem kell több ezres havidíjat kifizetni, akkor legalábbis semmiképp, ha GKB kamerát vásárolnak. Egy szoftver feltelepítése kell csak, ami tud magyarul is (eZ VIEW, eZ PLAYER), aztán egy kábel a routerbe, egy tápegység a befalazott röfibe, és már működik is minden.

GKB kamerák - a pofon egyszerűségével 2

Reméljük, hogy az előző oldalak mindenkit meggyőztek arról, hogy ha mostanában IP kamera beszerzésén gondolkozik, akkor ne hagyja ki a számításból a GKB-t. Sőt, arra bíztatunk mindenkit, hogy ezek közül a megoldások közül válasszon, ha egyszerűen beüzemelhető rendszert szeretne, melyet a világ minden pontjáról figyelemmel kísérhet.

Akiket a cikk nem győzött meg azt ajánljuk, hogy tekintse meg élő adásunkat, persze most már felvételről!

GKB kamerák - a pofon egyszerűségével 3

Mivel a nálunk járt eszközöket illik értékelni ezt is megtesszük. A GKB kamerák nálunk 10-ből 10 pontot kapnak. Az áruk pont illeszkedik a piacon elérhető hasonló megoldások áraihoz, ám a szoftver fényévekkel jár előbbre. Egyetlen apró negatívumot találtunk csak, ami viszont nem lett elegendő arra, hogy pontot vonjunk le miatta. Ez pedig a mozgásérzékelésnél a zónák beállításának hiánya.

alt

GKB IP kamerák és szoftver

Összességében tehát a kamerák nekünk tetszettek, sőt, nagyon tetszettek! Köszönjük a Kelly-Tech Kft.-nek, a magyarországi forgalmazónak, hogy kipróbálhattuk őket!
GKB kamerák - a pofon egyszerűségével 4

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2