Válassza az Oldal lehetőséget

Gomb hátán gomb a Logitech G600 MMO gamer egér

20 gombjával a Logitech G600 MMO Gaming Mouse a legjobban személyre szabható és legkönnyebben használható egér, melyet kifejezetten arra terveztek, hogy kedvenc MMO játékunkban mindenkit eredményesen legyaluljunk.
 
logitech g600

A vállalat még június közepén mutatta be az új G sorozatú egerét, a Logitech G600 MMO-t. A gombok szerelmeseinek a következőkkel szolgálhatunk:  három elsődleges gomb és tizenkét hüvelykujjgomb, ezenfelül kattintható és dönthető görgetőkerék, illetőleg DPI- és profilváltási lehetőség. Az egér az előre konfigurált beállításoknak köszönhetően a dobozból kivéve már készen is áll az MMO-játékokkal történő használatra. Csöppet sem hétköznapi dolog, hogy a hüvelykujjpanel RGB (vörös-zöld-kék) megvilágítása személyre szabható, a lehetséges színkombinációk száma meghaladja a 16 milliót. A megvilágítás pulzáló ki-bekapcsolásra, vagy folyamatosan változó színűre is beállítható.

techpowerup logi_egér
[+]
Érdemes megemlíteni a G-Shift szolgáltatást. Ennek segítségével a G600 egy gombjához két funkciót rendelhetünk. A Logitech G600 MMO Gaming Mouse impozáns technikai mutatókkal bír, hiszen a DPI 200 és 8200 között állítható, a maximális gyorsulás elérheti a 30G-t, az USB lekérdezési sebesség pedig másodpercenként 1000-re rúghat. Az egér fizikai kiterjedése 118 mm × 75 mm × 41 mm, a tömege pedig 133 gramm. A tartóssággal kapcsolatosan elmondhatjuk, hogy a gombok 20 millió kattintást garantáltan kibírnak, míg a talp 250 km után is felismerhető állapotban marad.
 
logitechg600blackdetailfeature

A Logitech G600 MMO Gaming Mouse a jövő hónapban bukkanhat fel a boltok polcain. A várható ára 26 ezer forint.

Forrás: logitech.hu, techpowerup.com
 

Gomb hátán gomb a Logitech G600 MMO gamer egér 1

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2