Válassza az Oldal lehetőséget

Három Windows Phone 7 Series telefon képekkel illusztrálva

Várjuk már az új mobil operációs rendszert, igaz, a magas hardverkövetelmények miatt hivatalos eljárással sajnos nagyon kevés mai eszközön lesz használható.

Elég sokat értekeztünk már az új mobil Windows operációs rendszerről, avagy a Windows Phone 7 Series-ről, de konkrét hardveren futni még keveset láttuk. Ebben segít most a Microsoft, ugyanis a MIX10 nevű rendezvényen három olyan érintőkijelzős okostelefont mutatott be, melyek fedélzetén már a Windows Phone 7 Series szaladgált.  A trió résztvevői a Samsungtól, az ASUS-tól és az LG-től kerültek bele a mezőnybe, és az új operációs rendszert alkalmazva — amennyiben az pozitív fogadtatásban fog részesülni — újabb értékes százalékokat szerezhetnek majd maguknak a piacból, akár a Nokia, a RIM és az Apple kárára. 

Három Windows Phone 7 Series telefon képekkel illusztrálva

A múlt hónapban a Mobile World Congress alkalmával Bacelona-ban a Microsoft bejelentette, hogy a Dell, Garmin-Asus, HTC, HP, LG, Samsung, Sony Ericsson, Toshiba és Qualcomm cégek mind hardveres partnerei lesznek a Windows Phone 7 Series platformnak, így az idő múlásával egészen biztosan a hírben szereplő három modellen kívül még rengeteg típus meg fog jelenni.

Három Windows Phone 7 Series telefon képekkel illusztrálva 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2