Válassza az Oldal lehetőséget

NVIDIA 3DTV Play: térlátás nagy képernyőn

Az NVIDIA nem várhatott sokáig, kiadják 3D-s szoftver csomagjukat 3DTV Play néven, mellyel akár notebook akár asztali gépről van szó, kedvünkre játszhatunk 3D televíziónk hatalmas képernyőjén.

 

Mivel már több, mint 400 darab 3D játék érhető el így elég megalapozott a döntés, ezen felül természetesen 3D-s Blu-ray filmek és digitális térhatású fotók megjelenítésére is alkalmas lesz a szoftver.  DVI vagy HDMI csatlakozóval működtethetjük, a hagyományos és 1080p24, 720p60, és 720p50 3D formátumokat támogatja, továbbá passzív polarizált vagy aktív szemüveges rendszeren (utóbbi nyújt FullHD élvezetet) keresztül használhatjuk a szoftvert.

NVIDIA 3DTV PlayKP térlátás nagy képernyőn__CÍMJAVÍTÁS__

Az NVIDIA 3DTV Play a tavasz folyamán jelenik meg 40 dolláros áron, de amennyiben 3D Vision csomaggal vásárolunk GeForce kártyát, ingyen megkapjuk.

A technológia népszerűsítése érdekében, az NVIDIA csatlakozik a Panasonic 2010-es “Panasonic Touch the Future Tour” programhoz, és egy 50”-os VIERA-n mutatják be a szoftver tudását az USA 15 államában, gondolom kitaláltátok, itthon egyelőre még szó sincs ilyenről.

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2