Válassza az Oldal lehetőséget

Ilyen olcsó még sosem volt – BlitzHome AP1 okos légtisztító 20 ezerért

Ilyen olcsó még sosem volt – BlitzHome AP1 okos légtisztító 20 ezerért

A poént a címben már lelőttem.

Ilyen olcsó még sosem volt - BlitzHome AP1 okos légtisztító 20 ezerért

Túlzás nélkül állíthatom, hogy a Blitz(Wolf)Home BH-AP1 az utóbbi évek egyik legsikeresebb BlitzWolf terméke lett (a légkeveréses sütői mellett). Egyszerű, hatékony, és persze okos is, persze nem abban az értelemben, ahogy Einstein okos volt, inkább csak mint bármilyen más háztartásigép, amit a telefonunkkal irányíthatunk.

BlitzHome BH-AP1 és AP1C – olcsó légtisztító ikrek tesztje 12

Természetesen írtam róla tesztet is, sőt, a mai napig használom is a hálószobánkban az egyik ilyen szerkezetet. Az 50 wattos teljesítménnyel rendelkező légtisztító a gyártó maximum 30 négyzetméteres helyiségekhez ajánlja. A CADR érték 220 m³/óra, vagyis ennyi levegőt képes óránként átpörgetni, megtisztítani. A gyártó a szűrőre 6 hónap csereperiódust adott meg, de ez természetesen nagyban függ attól, hogy hol használjuk. Az irodámban használt AP1C (ez a nem okos verzió, de más tekintetben megegyeznek) esetén nagyjából 3-4 hónap a csereperiódus, de a hálószobában használt gép közel 9 hónapig ment szűrőcsere nélkül.

BlitzHome BH-AP1 és AP1C – olcsó légtisztító ikrek tesztje 1

Nem is írok többet a gépről, akit érdekelnek egyéb infók, azok olvassák el a cikkemet, abban mindent részletesen leírtam: BLITZHOME BH-AP1 ÉS AP1C – OLCSÓ LÉGTISZTÍTÓ IKREK TESZTJE

BlitzHome BH-AP1 és AP1C – olcsó légtisztító ikrek tesztje 17

A lényeg, ami miatt ez az ajánló született az, hogy soha nem látott mértékben vitték le az AP1 légtisztító árát. Ez jelen esetben azt jelenti, hogy bár a teszt írásakor a dollár csak 300 forintba került, a forintban mért ár 27 ezer volt, míg most, 420 forintos dollár mellett forintban mindössze 20 ezret kérnek érte. Azt hiszem nem kell nagy matematikusnak lenni, hogy érezd, ez tényleg nagyon komoly akciót jelent.

Ha szeretnéd megvásárolni, akkor használd a BGXIFD041 kupnkódot az alábbi hivatkozásra kattintva:

BlitzHome BH-AP1 okos légtisztító

 

BlitzHome BH-AP1
Specifikáció Gyártó: BlitzHomeModell: BH-AP1

Feszültség: 220-240V 50Hz

Teljesítmény: 50W

CADR: 220 m³/h

Átlagos szobaméret :30㎡

Zaj: <61 dB(A)

Szűrő effektív teljesítménye : 99.5% tisztító képesség  apró részecskék, például poratkák, baktériumok és pollenek ellen

Szűrő élettartam: 2000 óra(nagyjából 6 hónap)

Sebességfokozatok: 2 + automata

Méretek Termék tömege: 3.20 kgTermék mérete: 23.80 x 23.80 x 41.00 cm
Csomag tartalma 1 x BlitzHome BH-AP1 légtisztító, 1 x szűrőbetét, 1 x Leírás

.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.