Válassza az Oldal lehetőséget

Mára is jutott egy kreatív ajándék!

Mára is jutott egy kreatív ajándék!

Vigyázz, ez a látszat ellenére nem ehető!

egerpad pizza meret

 

Vannak az olyan típusú ajándékok, melyeknél nem az a fő szempont, hogy mennyire praktikus és sokoldalú a cucc. Ilyenkor a cél gyakorta csak egy poén, egy vicces pillanat, avagy szimplán csak kitűnni a tömegből. Ez utóbbira példa ez a kreatív egérpad, mely igazából csak egy asztallapra ragasztható, meglehetősen vékony „valami”. Az mondjuk esélyes, hogy a profi játékosoknak ezt messziről ajánlott elkerülni, ettől függetlenül korántsem szabad leszólni a terméket, hiszen a 4,86 pont 22 értékelés után önmagáért beszél! 

3d pizza meret

Mondanám, hogy remek választás egy irodába, de hát micsoda kínzás erre pillantani a munkaidő végéhez közeledve! Természetesen csak akkor, ha épp nincs mellettünk az ehető változata, csakhogy ez sajnos gyakori probléma.

A leírás persze minden szépet és jót ígér a nyomtatásról (tartós, nem halványul, élénk), ezt látatlanban nem tudjuk megerősíteni. Azt sem, hogy a ragasztás eltávolítása miként zajlik, de a forgalmazó szerint megoldható a dolog. Ezekben az ügyekben annyit tudtam tenni, hogy alaposan átbogarásztam a visszajelzéseket; varázslatos módon mindenki dicsérte, pedig azt azért nem állítanám, hogy eme egérpad hiányában nem lehet teljes értékű életet élni. A fenti videót egyébként egyik honfitársunknak köszönhetjük, ő is az elégedett vásárlók táborát gyarapítja.

Ti örömmel vennétek egy ilyen ajándékot? Vagy az illető után hajítanátok? 

Mára is jutott egy kreatív ajándék! 1