Válassza az Oldal lehetőséget

Maze Alpha – 6 ok, amiért meg kellene vásárolnod (videó)

Maze Alpha – 6 ok, amiért meg kellene vásárolnod (videó)

A kínai telefongyártó, a Maze bemutatott egy videót a meglehetősen sikeres, 3 oldalról keret nélküli kijelzővel rendelkező Maze Alpha mobilról. Ha a gyönyörű dizájn és a megfizethető ár nem volt elég ahhoz, hogy meggyőzzön, akkor nézd meg hajtás után a videót, hátha elcsábulsz. Mi nem lennénk meglepve!

mazealpha.jpg

 

Amint azt a cím is jelzi, a videó bemutatja a legfontosabb 6 okot, miért kellene vásárolnod egy Maze Alpha-t. A lista az ügyfelektől kapott visszajelzések alapján készült. Most menjünk végig ezeken!

1. A csúcsminőségű anyagok

A Maze Alpha polírozott cink ötvözetből készült fém vázzal rendelkezik, amely könnyűvé és tartósabbá teszi. A kerekített peremű Gorilla Glass 4 kijelző extra tartósságot nyújt a telefon kijelző felüli oldalán is.

2. Tiszta Android 7.0 operációs rendszer

A Maze úgy döntött, hogy az Alpha-t az Android 7.0 Nougat rendszerrel látja el. Az operációs rendszer teljesen gyári állapotú, nincsenek előre telepített bosszantó programok rajta.

3. Csodálatos perem nélküli kijelző

A három oldalról keret nélküli dizájn és a 2,5D ívelt üveg igazán míves, minőségi hatást nyújt, ezzel is értékállóvá téve a Maze Alpha-t.

maze-alpha-1.jpg

4. Villámgyors feldolgozási sebesség

A Maze Alpha egy Mediatek Helio P25 processzort és hatalmas, 6 GB-os RAM-ot tartalmaz, amely könnyen kezeli a több szálon futó feladatokat és egyszerre több erőforrás igényes alkalmazást, 3D-s játékokat és nagyfelbontású videókat képes futtatni.

5. Hosszú akkumulátoros működés

Nagy kapacitású 4000mAh-os akkumulátorral és optimalizált energiatakarékos funkciókkal a Maze Alpha legalább egy napi használatra elegendő energiát visz magával. A beépített MediaTek PE+ gyors töltéstechnikával az akkumulátor rövid időn belül újratölthető. A megbízhatóság érdekében az Alpha akkumulátorát hosszú tesztnek vetették alá, így megfelel a nemzetközi vizsgálati szabványnak.

maze-alpha-2.jpg

6. Prémium, de megfizethető

Úgy néz ki, mint bármelyik másik prémium telefon, az Maze Alpha mégis megfizethető. A 4+64 GB-os verzió 200 dollár alatt, míg a 4+64 GB-os egy kicsivel 200 dollár feletti áron kapható.

Bővebb információkat itt találsz: Maze Alpha okostelefon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Árfolyamváltó

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink